Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Проверка на полицейското управление в Пловдив, където вчера избяга арестант. Целта е да се установят причините за инцидента, съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Наркопласьорът Петър Петров е бил задържан за 24 часа в Трето РУ за притежание на наркотици и бил отведен за разпит.

Oще по темата

Докато разследващия полицай снемал обяснения, Петров помолил да иде до тоалетна. Видял, че прозорецът на санитарното помещение е отворен и успял да се измъкне през него, съобщи Bulgaria ON AIR.

Избягалият арестант е от Монтана, но живее на квартира в Пловдив, то е криминално проявен и е осъждан за притежание на наркотици. За сега полицията в града отказва коментар по случая, а от прокуратурата обявиха че мъжа е обявен за общодържавно издирване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Obiriste

преди 5 години

Shefa na mvr otdela da si pokaje surata i da sabira likes ot bg narod...da n sa krii zad klimatika ili zad parnia radiator...a nai-dobre intervew na mvr parkinga za klienti v narko kletka nomer 3...

11

Бай Иван

преди 5 години

Партийните поръчки и шуробаджанащината доведоха негодни и немислещи хора в редиците на Мвр ,в резултат на което няма ден без избягал арестант или някакъв друг гаф .Нужно е чистка на всички нива, мераклии ще има .

10

Andreshko

преди 5 години

Този министър Радев и "министър" Цв. Цачева,кога ще си подадат оставките,защото тези наглеци няма да си подадат оставките,дори всички затворници на Централния софийски затвор да избягат,пак ще казват,че чакат Борисов да ги уволни,за това трябва да искаме оставката на целия кабинет.

fallback