fallback

Уругвай победи Русия с 3:0 в двубой от група А на световното първенство по футбол, игран на стадион "Самара Арена".

Двукратният световен шампион откри резултата в десетата минута чрез Луис Суарес, който се разписа от пряк свободен удар. В средата на първата част пък Денис Черишев отклони тупалката на Диего Лаксалт в собствената си врата.

Задачата пред Сборная стана непосилна десетина минути преди почивката, когато Игор Смолников получи червен картон след две сравнително бързи нарушения. През втората част южноамериканците контролираха мача и авансът им не беше застрашен, а в 90-ата минута Кавани оформи крайния резултат.

Уругвай завърши на върха в групата с пълен актив от 9 точки и нито един допуснат гол, докато руснаците.

Как премина мачът по минути - четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен 132Как са се "преборили", нали участват по право като домакини??

136

До Анонимен 132

преди 5 години

"Русия са много слаб отбор!"За разлика от футболния гигант България. Хората се пребориха да участват, а ние къде сме? Руснаците поне са здравеняци, атлетични, но за да си център, не е необходимо да си 198 см! Липсва им техника, но са борбени. Наssрахте ли се от щастие, русофоби?

135

Анонимен

преди 5 години

До КарекаЗначи освен порно, понякога гледаш и футбол? Я си признай, че от основната материя разбираш повече! Футбол гледаш, за да се правиш на мъж - те мъжете гледат повече футбол. Не си губи времето, хващай се за бастуна!

fallback