Снимка: архив Reuters
fallback

Криминално проявен софиянец е задържан в Созопол. Мъжът нападнал майка и дъщеря, плюл ги, блъскал ги заради забележка, отправена към него, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Брутална сцена се разиграла вчера около обяд пред хотел на улица "Ропотамо" в Созопол.

При маневра на заден ход с колата си мъжът закачил крака на 16-годишна пешеходка, която преминавала с майка си.

Двете жени направили забележка на водача, който слязъл от колата си и след като ги наплюл, започнал да ги удря с юмруци.

Девойката паднала на земята и си счупила очилата и мобилния телефон. 42-годишната майка се развикала за помощ. Полицията е задържала за едно денонощие в ареста 43-годишния столичанин, криминално проявен.

Проведени са  множество процесуално-следствени действия, сред които разпит на свидетели и разпознаване. Образувано е досъдебно производство за хулигански действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Бг.реалност

преди 5 години

Така ще е.28-ем год.вътрешна държавна политика е чрез бг.медии всякакъв вид агресия да се прокламира и издига на пиедестал.Или държавата не знае,че народа и има меко казано сериозен проблем с агресивноста си ?!!!Бг.рап ,,музика" Мутрите станаха герои и тн.и тн.И накрая имаме изпростачен,озверял народ с повече от явни писихически проблеми.Но ТОЧНО това е,от което нашите политици се нуждаят за да вървят мултимилионните им далавери без проблем.Шах и МАТ за народа !

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Именно защото е закачил крака й, тя е паднала на земята и си е счупила тези неща.

38

Анонимен

преди 5 години

Затова си купете по един пищов, за всеки случай.Налетиш ли на такъв, стреляй във въздуха, за да не си помисли, че само го плашиш с пистолет играчка. После ще се оправяш, ако изобщо някой те потърси да ти иска обяснения от името на служителите на реда.

fallback