Снимка: Булфото, архив
fallback

Шофьор на кола заплаши с пистолет водач на автобус на автомагистрала "Тракия". Това се е случило в неделя вечерта край Чирпан.

Шофьорът на колата се изнервил, че попаднал в километрично задръстване заради ремонта на магистралата и няколко пъти се опитал да изпревари рейса.

Автобусът не му направил път. Тогава колата минала през аварийната лента, настигнала рейса и мъжът насочил пистолет.

Той вече е задържан. Оказа се, че е адвокат, съобщи Нова тв.

В понеделник преди обед отново имаше напрежение в района на ремонта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

ЦАКАТ ЯКО

преди 5 години

ПО време на контролни тестове облъчени и озверени от холограмите водачи вкл жени скачат срещу всеки дръзнал д а им намали зомби скороста с която карат . един с Опел корса даже скочи да мачка Тир с авариини светлини спрял законно вдясно пред гумаджииница.ОБлъчени от холограми майки ругаят на МАЙКА пред деца и външни в автомобилите..

35

ЦАкат с ХОЛОГРАМИ

преди 5 години

Озверяват милиони водачи с нагло престъпни холограмни оръжия НЕЗАКОННО продавани с полицейски рекет/.в случая ползват тежко терористични холограми продавани незаконно при тех прегледи/.Да се провери кои терористи печелят десетки милиони от продажбите на холограмни стикери лепени принудително ВЪПРЕКИ ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА на предни стъкла/отвличат вниманието на водача

34

Баба ви цецка

преди 5 години

Адвокатът е вероятно импотентност батка. Като не може да извади друго, вади пищов , за да се почувства значим. Фикмирал се е яко в някой евтин хамериканци екшън...

fallback