Снимка: bTV
fallback

Заради тежката катастрофа с пет ранени деца в Пловдивско отпреди дни полицията обяви за издирване 27-годишна психоложка - Антония Лукова.

Пътният инцидент стана в неделя в отсечката между селата граф Игнатиево и Труд. Джип връхлетя автомобил от колона за автомобили и се вряза в друга кола в насрещното.

По чудо нито едно от петте деца в двете возила не пострада сериозно, но има ранени възрастни.

Oще по темата

Като виновник за сблъсъка бе посочен дрогиран младеж, но според потърпевшите той само прикривал истинския отговорник за сблъсъка. Хората в ударените коли са категорични, че зад волана на джипа, предизвикал катастрофата, е стояла млада жена.

Пловдивската прокуратура днес официално обяви, че шофьорката, виновна за сблъсъка, е именно Антония Лукова.

Тази сутрин тя не се е явила за разпит, поради което е обявена за национално издирване, съобщи "24 часа".

Младежът, поел отговорността за сблъсъка, е неин приятел, който пристигнал с такси на мястото на инцидента и бил записан като шофьора, предизвикал инцидента. Днес той е бил освободен от ареста.

За Лукова е известно, че е имала много нарушения на Закона за движение по пътищата заради употреба на алкохол и дрога. По неофициална информация й е била отнемана и книжката.

Във фаталния ден тя била на гости на свои близки в Калояново, където е бащиният й дом.

Жители на селото разказаха, че родителите й от дълги години работели в чужбина. Момичето било отгледано от баба си, завършило психология в София и останало там да живее.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Iceblast88

преди 5 години

И някакви си експерти и МВР тиквуни ще обесняват по цял ден, че видиш ли редът в страната е ОК, МВР си върши работата и тн.?Абе я се огледайте, от началото на годината колко такива случай има? Едната намаза 10 паркирани коли и като я пуснахте се сби в дискотека, втората вече избяга, 100 трупа има от началото на годината и 2 случая които се водят разкрити (вчерашния и от Нови Искър) дето даже и в лудницата не ви вярват на версиите. БОКО съкрати цялото МВР защото НЕ РАБОТЯТ!!!!

47

Iceblast88

преди 5 години

Въпрос 1 - след като свидетели на момента са казали, че тя е карала защо не е била задържана до изясняване на ситуацията?Въпрос 2 - защо пускаш на свобода наркоман които се явява лъжесвидетел (това не беше ли наказуемо както и употреба на наркотици?)?Въпрос 3 - докато и пращате писма, защо не пратите и някой при майка и и баща и да видите дали случайно вече не е там?Въпрос 4 - защо не питате братя Галеви, втория избягал затворник (първия вчера изгоря и неможе вече да помогне) къде е тя?

46

обективен

преди 5 години

Професията няма отношение към поведението ! Пияници и наркомани има от всички професии .

fallback