48

Iceblast88

преди 5 години

И някакви си експерти и МВР тиквуни ще обесняват по цял ден, че видиш ли редът в страната е ОК, МВР си върши работата и тн.?Абе я се огледайте, от началото на годината колко такива случай има? Едната намаза 10 паркирани коли и като я пуснахте се сби в дискотека, втората вече избяга, 100 трупа има от началото на годината и 2 случая които се водят разкрити (вчерашния и от Нови Искър) дето даже и в лудницата не ви вярват на версиите. БОКО съкрати цялото МВР защото НЕ РАБОТЯТ!!!!

47

Iceblast88

преди 5 години

Въпрос 1 - след като свидетели на момента са казали, че тя е карала защо не е била задържана до изясняване на ситуацията?Въпрос 2 - защо пускаш на свобода наркоман които се явява лъжесвидетел (това не беше ли наказуемо както и употреба на наркотици?)?Въпрос 3 - докато и пращате писма, защо не пратите и някой при майка и и баща и да видите дали случайно вече не е там?Въпрос 4 - защо не питате братя Галеви, втория избягал затворник (първия вчера изгоря и неможе вече да помогне) къде е тя?

46

обективен

преди 5 години

Професията няма отношение към поведението ! Пияници и наркомани има от всички професии .

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Психологията/психо-терапевтиката е изключително полезна наука/професия но само ако си учил/завършил някъде извън България! Завършилите психолози в страната ни са крайно зле и никъде не им се признава дипломата и стажа ако не минат през изпит при това сериозен! А в България *** навсякъде и във всичко!

44

Анонимен

преди 5 години

Психолагията не е наука .. Психология учат *** понеже си знаят , че са луди и ***..

43

бг стан

преди 5 години

Хаха виждам хора се учудват че такива психоложки работили в училище, не само работят а и са търсени, особена в малките градове има пълна липса на кадри, на много места са готови да ги вземат и само на хартия, без да ходят на работа, евро норми се спазват, навсякъде трябва да има психолог, те така.

42

българска работа

преди 5 години

Психоложка , пък алкохоличка и наркоманка ?!Вероятно такива са поне 50 % от висшистите ?!Затова няма оправия , бягайте в чужбина при кадърните хора !

41

Анонимен

преди 5 години

Психоложка или психопатка?

40

Анонимен

преди 5 години

Стои някъде за да изхвърли организмът и дрогата

39

Анонимен

преди 5 години

Това го писаха други сайтове още преди два дни.

38

123

преди 5 години

До Бай ХойНе бих могъл да се изразя по точно.

37

Анонимен

преди 5 години

Професията и има ли някаква облекчаваща или утежняващ вината причина за да се споменава по този начин? Разбирам да е някаква обществено значима личност или длъжност (депутат, полицай и т.н.), ама психолог.

36

Бай Хой

преди 5 години

Абе еманципацията и феминизмът верно успяха. 2018 се очертава първата година в България, в която пияните и дрогирани джигити от женски пол, ще са повече от мъжете.

35

Анонимен

преди 5 години

Избягала в чужбина при мама..още по-добре от колкото да е в ареста. Сега там като прегази деца ще й го нататрузят в панделата за десетолетия

34

ksarax

преди 5 години

До ТъпРазбери сега кво е станало :)

33

до ХоХо

преди 5 години

Столицата също се напълни и със най-качествените хора от провинцията, които със своя труд, направиха София, икономическата сила, която е сега!

32

WTF?

преди 5 години

Майстор в USA тъкмо завършва надпис на вратата на кабинет който гласи:PSYCHOTHE RAPISTЧува се възмутен глас "WTF?!! How many times do I need to tell you that PSYCHOTHERAPIST is one word?"

31

Ванката

преди 5 години

Егати психоложката, направо психоПатка.

30

ХоХо

преди 5 години

Останала там ( в София) да живее..... Ами то столицата се напълни с провинциален ***, пияници , наркомани и т.н.

29

Селянин без Фейсбук

преди 5 години

Родителите й от години живеят в чужбина - мама и тате са се погрижили за детето. Ще я търсят сега 10 години, като тоя от Нови Искър и като оня дето им се показваше по скайпа.