Снимка: Bulgaria ON AIR.
fallback

Шпионинът – литературен образ, който въплъщава в себе си екшън, мистерия и романтика. От Джеймс Бонд до Итън Хънт и Джейсън Борн – примерите в света на литературата и киното са неизброими.

Но дали реалността отговаря на очакванията? МИ-6, британската разузнавателна служба, хвърли светлина върху въпроса, вълнуващ милиони.

Вълнуващи битки и престрелки, високоскоростни преследвания с луксозни автомобили, скъпи костюми, красиви жени и, разбира се, мартини. Кой не би искал да бъде шпионин на тайните служби?

МИ-6 обаче е на друго мнение. В първата си телевизионна реклама британското външно разузнаване побърза да разбие митовете около професията, а именно – британските шпиони не са като Джеймс Бонд.

Видеото започва с класическа сцена на мистерия и вълнение – с подводен пейзаж и огромна акула, готова за лов. След секунди обаче завесата се вдига, а главният герой в рекламата се оказва дете, чиято майка го е завела в аквариум. Видеото завършва с думите: "Тайно – ние сме точно като вас“.

Целта на МИ-6 е да привлече в редиците си поне 800 служители, както и да привлече повече жени и представители на малцинствата във Великобритания, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Ние сме тайни агенти, но не правим това, което си мислите“, твърди рекламата. Но дали наистина е така – само истинските шпиони ще могат да потвърдят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

"Патриотизмът е последното убежище на всеки неудачник"Хуманизмът е наднационален и за момента е преследван всячески, въпреки упоритите усилия да ни убедят в противното. Правилото "Разделяй и владей" никога не е преставало да работи, като започнеш от вярата и завършиш с езика или народността.Защо?

11

Помощ от BG за GB

преди 5 години

Активираните жертви на дигиталния он лайн терор с е виждат отлично вкл с сателити на камери и с просто око.. имат специфично светене белезникаво около телата и автомобилите.Може да засечете и тип Сирииски обемно обсебващ извънземен убиец..Вижда с е като обем около автомобили..дайте им инфо на Mi 6,Mi 9 i другите Mi В Лондон има нагла диверсия с нови кибер терористични хардуерно софтуерни комплекси

10

ЦАкат милиони

преди 5 години

имало инсталирани обемни скенери за активиране на дигитален обемен терор през инсталирани съоръжения в лични карти банкови карти телефони и нано скенери в тела на консуматори..подобни са ползвани з а обсебване на милиони пратени като терористи срещу Сирия и Дамаск

fallback