Снимка: БТА
fallback

Интервюто на Юлия Скрипал дава възможност отново да се повдигне въпросът дали тя наистина е била отровена, и то с бойно отровно вещество, заяви руският постоянен представител в ЕС Владимир Чижов, цитиран от ТАСС.

Oще по темата

"Тя изглежда чудесно, на външен вид не носи никакви следи от отравяне с това, което британските власти определиха като бойно отровно вещество. Не съм специалист в тази област, но мога да предположа, че бойното отровно вещество унищожава всичко живо в дадена зона достатъчно ефективно, дори в слаба концентрация", каза Чижов.

"Фактът, че тя изглежда практически здрава ни кара да се замислим дали наистина е имало отравяне, а ако е имало, с какво е било извършено, да не говорим от кого", добави Чижов.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 5 години

До ПитанчевКакви предатели те тресат бе Питанчев? Какво е предал Скрипал? Някаква cвинска ***, задръстена със сто годишни фекалии. Ами те трябва да го наградят този човек че им чисти *** а не да го убиват с БОВ. Най-голямата грешка на русофилството е че смятат Русия за нормална държава която може да бъде родина на някого.

34

Анонимен

преди 5 години

Е как ще е отровена. Просто е захранена с пчелно млечице руско производство. Каква вина има Русия като Юлия и баща и са се оказали алергични?

33

Питанчев

преди 5 години

В спорове дали е вярно или не е забравяме ОСНОВНОТО . Скрипал е ПРЕДАТЕЛ на собствената си родина . Каква очаквате да му е съдбата . Ще мре като куче. Няма друго. Я някой форумен професор да ми каже в коя страна националните предатели ги черпят с бонбони и им пращат цветя ? В САЩ ? Турция ? Германия ? Дори в Папуа Нова Гвинея ако си предател те чака казан и подбрана гарнитура. Всички издали американски военни и национални тайни се крият зад бодигардове и само чакат кога нещо ще ги сполети.

fallback