Снимка: Reuters
fallback

Бащата на Меган Маркъл все пак ще отиде на сватбата на дъщеря си с принц Хари в събота. Единствената възможност това да не стане, е ако лекарите му забранят да пътува.

Това съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Агенцията цитира изявление на родителя на американската актриса пред сайта Ти Ем Зи. Томас Маркъл обяснил, че е трябвало отново да бъде хоспитализиран, тъй като получил силни болки в гръдната област.

Лекарите го били предупредили, че сърцето му е сериозно увредено след инфаркта, прекаран преди седмица.

"Противна ми е мисълта, че мога да пропусна едно от най-важните събития в историята и да не заведа дъщеря си пред олтара", заявил Томас Маркъл.

Той обяви това само ден след като каза, че няма да отиде на сватбата на дъщеря си, за да не я излага допълнително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Това не ни интересува. Личния живот на просттитутките си е техен и моля не занимавайте обществото с него! Има по- важни неща при оцеляването ни в България от това кой ще води крантата на водопой.

12

Анонимен

преди 5 години

Боже, ако може английската певица от Евровизия да пее на сватбата им, ще е страхотно! Тъкмо да бъде реабилитирана от шока който изживя на този конкурс, който е пълен фарс , пък и като малка е пяла на тържество пред принц Чарлз и е завършила Кралската музикална консерватория! Мен ако питат, това е истинска английска принцеса, макар и без синя кръв

11

Менделсон

преди 5 години

Тъжна история.

fallback