13

Анонимен

преди 5 години

Това не ни интересува. Личния живот на просттитутките си е техен и моля не занимавайте обществото с него! Има по- важни неща при оцеляването ни в България от това кой ще води крантата на водопой.

12

Анонимен

преди 5 години

Боже, ако може английската певица от Евровизия да пее на сватбата им, ще е страхотно! Тъкмо да бъде реабилитирана от шока който изживя на този конкурс, който е пълен фарс , пък и като малка е пяла на тържество пред принц Чарлз и е завършила Кралската музикална консерватория! Мен ако питат, това е истинска английска принцеса, макар и без синя кръв

11

Менделсон

преди 5 години

Тъжна история.

10

Клара

преди 5 години

Ох, вече да се свършва с тази сватба, че психясахме! Пробиха ни ушите и по теревизията. От какъв зор няколко национални телевизии ще излъчват директно събитието.

9

Олеле, олеле, ах, ах

преди 5 години

Ох, скосих се от притеснения!...Ще я заведе ли този човек до олтара или няма да я заведе?Ще има ли още някое изненадващо присъствие на тази сватба?Ами някой от вече поканените дали няма да го разкарат в последния момент и да му кажат да не идва?Ами ако в деня преди сватбата им хрумне да ме поканят мен? Бойко дали ще ми даде фалкона да ида с него? А? Дали да не си изгладя абитуриентските дрешки, за всеки случай?

8

dedo

преди 5 години

хубава е...

7

Анонимен

преди 5 години

Наследственост е това,явно им е слабост.....майка му с арабин,той с мулатка.....

6

Анонимен

преди 5 години

Последно вечерта преди сватбата ще хвърлят боб и спрямо резултатът от гледането ще решат баща и ще я води ли, няма ли. Чух, че за целта са наели специална гледачка на боб.

5

Анонимен

преди 5 години

Тя дъртата Лизи си отърва от Даяна за да не се опозори фамилията от връзката и с арабина, но сега ще и е хак като Меган народи един куп мулатчета.

4

Лорд Минчев ъф Люлин

преди 5 години

*** се оказа малкият. И перверзник. А бабата горката ако знаеше какво ще и дойде на главата с тез внуци щеше да оправи майка им още докато е време.

3

Шопо

преди 5 години

Разорана нива е тая ! Принцо нема да се мъчи ...

2

Анонимен

преди 5 години

До 1 - Пич, моля те спри да пишеш глупости ... Не, всъчщност продължавай ! Забавно е ! Все едно гледаш умствено изостанал съученик, който се опитва да пише с химикалката, преди да е махнал капачката. Хем тъжно, хем сладко, хем много забавно :)

1

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ МАЙКАТА НА МЕГАН Е ОТ ЗАНЗИБАР. ТАКА ЩЕ ПОДОБРЯТ МАЛКО КРЪВТА И ТЕНА НА ГЕРМАНСКАТА ДИНАСТИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА АНГЛИЯ ОТ 300 ГОДИНИ.