Снимка: Reuters
fallback

Двубоят от Бундеслигата межди Кьолн и Байерн Мюнхен през изминалия уикенд влезе в историята, след като иранска телевизия цензурира кадрите от двубоя. По информация на ARD в Иран не са били показвани близки кадри на съдийката на срещата Бибиана Щайнхаус.

Във всеки момент, когато камерите са давали близък на план на Щайнхаус за определяне на съдийско решение или спиране на играта, в Иран са показвани общи планове или кадри с публиката на трибуните.

Бибиана Щайнхаус е най-известната жена съдия в Германия. Тя ръководи мачове във Втора Бундеслига от 2007 г., а през настоящия сезон беше повишена и попадна сред арбитрите, които свирят в елита. Щайнхаус е първата жена, която ръководи срещи в Бундеслигата.

Още за случая четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Leo

преди 5 години

Абе тия трябва да ги изтрият картата на света! Какво юе интересуват Някви пещерняци какво давали по телевизията и какво не! Само Израел им е лекарството и всичко ще е наред.

31

Анонимен

преди 5 години

Следващия ***, който нарече вкуса ми за ЖЕНИ "балкански" или "селски" или "дивашки" ще го отнесе като куцо пиле домат. Аз съм достатъчно отворен и културен да не ви казвам мнението си за ВАШИЯ джендърски вкус. Бъдете кака добри и така толерантни, за каквито се опитвате да се представите и не ми налагайте изкривените си разбирания за правилно и неправилно. Основете си ваши клубове и там проявявайте сексизма и човекофобията си. Няма да толерирам повече сексистките ви и нетолерантни изказвания!

30

Анонимен

преди 5 години

Може и да ви изглежда странно, но футбола си е чиста проба мъжко забавление. Може да ви изглежда още по - странно, но мъжете обичат гледката на красиви, женствени жени. А когато се забавлявам, предпочитам жените, които ми се представят да са женствени. Ако ми представят жена с прасец и бицепс по - големи от моите, едва ли ще се забавлявам. Та, кажете ми, една нормална, хетеросексуалнба жена би ли се забавлявала(изключвам подигравките) на нежен червисан мъж с пола и бръснат ***?

fallback