Снимка: Архив, Булфото
fallback

23-ма футболни фенове са задържани преди и по време на футболната среща вчера на Националния стадион "Васил Левски", съобщи МВР.

21 фенове във видимо нетрезво състояние не бяха допуснати до стадиона.

В резултат на създадената от СДВР организация за охрана на обществения ред в столицата не са регистрирани напрежение и инциденти по време на днешната футболна среща между отборите на ПФК "Славия" и ПФК "Левски" за финала от Турнира "Купа България".

Столичната полиция предприе стриктни мерки за опазване на реда и сигурността на гражданите.

Преди началото на мача на територията на столицата бяха задържани 11 лица - един от тях с наркотици и 10 без документи за самоличност.

Посетителите на срещата бяха проверявани щателно на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове, в резултат на което са задържани 12 души: четирима за притежание на наркотици, трима с ножове, двама с маски, двама с пиротехнически изделия и един за неизпълнение на полицейско разпореждане. Един от задържаните, във видимо нетрезво състояние, се е държал грубо и агресивно и е буйствал в помещението за задържани лица.

Общо 21 във видимо нетрезво състояние не са допуснати до стадиона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Задържани са фенове на Левски само, защото са *** и ревали толкова шумно и са нарушавали обществения ред. Но за успокоение на тях, Венци Стефанов им е изпратил калъфката на купата, да си я гледа отблизо и и се радват. Малко да се по успокоят поне. И като знак на благодарност заради обидите по негов адрес, Венци им е изпратил няколко опаковки Diazepam. Освен това е предложил на Левски, Герена да се преименува на Погребален дом Герена, заради тишината която е настъпила там.

9

zadaven

преди 5 години

Напрежение за НОРМАЛНИ граждани имаше. Аз лично не харесвам футбола и още по-малко "културните" изяви на хората покрай спорта. Запалянковците се мислят за безсмъртни и правят тъпотии защото са в група, телета, прасета и там каквито се наричат. Едни превъзбудени фенове разбиха устата на момиче, просто преминаващо, докато подскачаха да пеят. И това докато трябваше да прибирам децата си, през тази маса еуфорични чифтокопитни. Та, можеш да извадиш човек от гората, но гората от човека - не.

8

на фабио капелата

преди 5 години

когато участваш в турнир и отпаднеш на полуфинал записваш "Достойно участие", един вид толкоз. когато изядеш чрез платените си медийни под логи един тон екскременти и накрая се завиеш с калъфката, си се провалил.

fallback