10

Анонимен

преди 5 години

Задържани са фенове на Левски само, защото са *** и ревали толкова шумно и са нарушавали обществения ред. Но за успокоение на тях, Венци Стефанов им е изпратил калъфката на купата, да си я гледа отблизо и и се радват. Малко да се по успокоят поне. И като знак на благодарност заради обидите по негов адрес, Венци им е изпратил няколко опаковки Diazepam. Освен това е предложил на Левски, Герена да се преименува на Погребален дом Герена, заради тишината която е настъпила там.

9

zadaven

преди 6 години

Напрежение за НОРМАЛНИ граждани имаше. Аз лично не харесвам футбола и още по-малко "културните" изяви на хората покрай спорта. Запалянковците се мислят за безсмъртни и правят тъпотии защото са в група, телета, прасета и там каквито се наричат. Едни превъзбудени фенове разбиха устата на момиче, просто преминаващо, докато подскачаха да пеят. И това докато трябваше да прибирам децата си, през тази маса еуфорични чифтокопитни. Та, можеш да извадиш човек от гората, но гората от човека - не.

8

на фабио капелата

преди 6 години

когато участваш в турнир и отпаднеш на полуфинал записваш "Достойно участие", един вид толкоз. когато изядеш чрез платените си медийни под логи един тон екскременти и накрая се завиеш с калъфката, си се провалил.

7

Делчо Русев

преди 6 години

Левскари, какво сме се разбрали за купата?Само я миришееееем!

6

Калъфката

преди 6 години

на купата за поредна година спечели отборът на властта ФК ,,Лафчис,, 1992...

5

Анонимен

преди 6 години

Тава са средностатистичесикте фенове.

4

ля ля

преди 6 години

АМАТЬОРСКИ МАЧ И СЪС СИГУРНОСТ ПРОДАДЕН!!!! основна причина която нама да има публика грозотия!!!

3

.

преди 6 години

Буйството в стаята със зафържани много ефективно се лекува с палки в ребрата, шамари и шутове ама нали демокрация, престъпниците требе са защитени.

2

Анонимен

преди 6 години

Вместо да си поплачат след мача те буйстват.

1

пожелание

преди 6 години

Задържаните задължително трябва да изядат по един бой !! Това да влезе в закона !!!