Снимка: Pixabay
fallback

7 пъти с нож пробол ревнивецът Живко бившата си приятелка Боянка. Накрая 27-годишната красива ромка издъхнала в ръцете на 7-годишния си син. Както Dnes.bg писа кървавата драма се разиграла вчера по обяд в полето край село Браница, където младата жена работела.

Собственикът на имота чул кавга и последвали женски писъци, малко след като на полето се появил бившият любовник на Боянка Живко Костов, пише "Монитор".

Над окървавения труп на жертвата ридаело 7-годишно момченце, син на Боянка от друг мъж.

Младата жена и Живко се залюбили преди година. Тя изоставила бащата на детето си и отишла да живее при новия си любим. Преди няколко седмици обаче решила да сложи край и на връзката си с Живко и се върнала при родителите си. Обмисляла и дали да не се върне при  бащата на детето си.

Oще по темата

Раздялата обаче се отразила тежко на 33-годишния Живко. Той започнал да преследва любимата си и да я увещава да се върне при него. Боянка обаче била непреклонна, а това още повече ожесточило Живко. Той станал агресивен, пропил се и започнал да заплашва доскорошната си жена, детето й и дори жителите на селото.

Вчера Боянка отишла да работи полска работа, а полуделият от ревност Живко я намерил на нивата и отново поискал тя да се върне. Жената отново му отказала и двамата се скарали. Тогава извадил голям кухненски нож, а Боянка започнала да пищи и хукнала да бяга. Младата жена обаче не успяла да се изплъзне и ревнивецът я застигнал и пробол цели 7 пъти.

През това време от писъците на майката било привлечено детето й, което си играело наблизо.

Първи до убитата се озовали малчугана, собственикът на нивата и тракторист. Механизаторът видял от кабината на трактора как Боянка бяга, а Живко я гони с ножа и застига.

Зверски прободената майка издъхнала в ръцете на момченцето. Мъжете извели детенцето на далеч от трупа и извикали баща му да го прибере. Обадили се и на полицията, която веднага влязла в дирите на убиеца. При издирването и залавянето му са използвани и следови полицейски кучета.

Живко първо минал през дома си. Там се поизмил от кръвта на жертвата и нахлузил чисти дрехи върху окървавените. След това се скрил в близка къща. Собствениците я ползвали като вила и идвали рядко в Браница.

Когато видял полицаите да идват към тях Живко се уплашил и напуснал скривалището си. Перскачал огради и през дворовете се опитал да напусне района. Полицията обаче вече успяла да заварди селото и го заловила.

Ревнивецът по принцип бил кротък човек, досега не е имал криминални прояви. По време на бягството си той успял да скрие някъде ножа. Полицията все още издирва острието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

готин

преди 5 години

мн *** човек,и сега ще изкара една 20тарка в пандиза и мислят че ще стане супер,никога ж

51

избирател

преди 5 години

Само не разбием,как трепеш някого от бас, а ти дават определен брой години затвор.Защо не е 7 наръгвания с нож примерно, без медицински екип наблизо?!

50

Влюбен глупчо

преди 5 години

Мили дами,Това, което се е случило само по себе си е ужасна трагедия. Никое човешко същество не бива да бъде насилвано, заплашвано, малтретирано или заклано ... В случая става дума за една ужасна трагедия с фатален край.Аз просто искам да кажа,че съвременните жени се държат много импулсивно. Жената, като слаб пол, компенсира с огромна власт над мъжа. Ако иска да се срине един мъж, стига му това, да го предадеш ... Някои, за съжаление, реагират по този начин и стават непоправими трагедии ...

fallback