52

готин

преди 5 години

мн *** човек,и сега ще изкара една 20тарка в пандиза и мислят че ще стане супер,никога ж

51

избирател

преди 5 години

Само не разбием,как трепеш някого от бас, а ти дават определен брой години затвор.Защо не е 7 наръгвания с нож примерно, без медицински екип наблизо?!

50

Влюбен глупчо

преди 5 години

Мили дами,Това, което се е случило само по себе си е ужасна трагедия. Никое човешко същество не бива да бъде насилвано, заплашвано, малтретирано или заклано ... В случая става дума за една ужасна трагедия с фатален край.Аз просто искам да кажа,че съвременните жени се държат много импулсивно. Жената, като слаб пол, компенсира с огромна власт над мъжа. Ако иска да се срине един мъж, стига му това, да го предадеш ... Някои, за съжаление, реагират по този начин и стават непоправими трагедии ...

49

Влюбен глупчо

преди 5 години

Ужасно е, да задържаш насила някого. Ужасно е и да мамиш и да даваш надежди. Не знам защо жените постъпват така. Винаги съм се чудил, защо жените постъпват така. В повечето случаи, изоставения мъж си ближе раните няколко месеца и запазва спомена от огорчението за цял живот. В случая, този е превъртял. Поличило се е играчка-плачка.Хората не умеят да са искрени. Не умеят да изграждат красиво връзките си. Втурват се импулсивно за секс ,забавление и материални сметчици ... После сълзи и трагедии..

48

Влюбен глупчо

преди 5 години

Кофти е, когато жена те зареже. Наистина е много болезнено, да ти даде надежда, да бъде с теб и после да започне да дава заден.Някъде се е пропукала цялата система. Първо, жената е изоставила мъжа си, баща на детето и, после незнайно защо отива при друг мъж ... накрая оставя и него и иска при първия ...Доста импулсивно поведение, което за съжаление е довело до много грозен и фатален край. Жалко за трагичната развръзка и за детенцето ...

47

Карла

преди 5 години

Мис Тигрова ли я написа тази статия??

46

.

преди 5 години

Драскачката, написала статията не става за журналист. Може да се пробва в белетристиката примерно. Това не е начн да се поднасят новини. Не и в сайт, за какъвто претендира да е dnes.bg.

45

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е уникално "красивата Боянка". Ако беше грозна по-малка ли щеше да е трагедията на 7 годишното детенце

44

Бори до 40

преди 5 години

Така е. Но жените като превъртят правят и по големи глупости. Той само ще се развърти с ножа. А тя? Тя на негово място ще се впусне в безразборни полови връзки и орг,ии с всичките му роднини и приятели барабар с кучето. Да ги направи баджанаци всички и после да разказва как неговото острие е най-малко и най-захабено и не става за *** за зейе.

43

Анонимен

преди 5 години

Хахахах. Първобитните хора пах влязоха в новините

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Пише,че го е напуснала а не,че му е слагала рога.

41

Стеф

преди 5 години

До ФуренТи нормален ли си???Човек живее един живот.Ако не обичаш някой няма защо да живееш с него.Това не е добре за никой.

40

За един по-добър свя

преди 5 години

И това дете сега, като е видяло как заколват майка му ще стане пс.хопатче. Ще приеме модела на поведение на Живко и ще вземе и то едно "острие" и ще започне и то да боде насам-натам. Мда. Така злото по света се мбожи за сметка на доброто. Бъдете добри, хора, не се коляйте, не се бесете.

39

Фурен

преди 5 години

Само че не Живко, а първият и мъжжж е трябвало да я гътне. Дето има дЕте от него, а тръгнала на песовица със Живко. За срам от ората и за смех. Пфу, спукани гърнета! Да си не знаят дома и семейството.

38

Анонимен

преди 5 години

Ако погледнете света през очите на това дете,без значение каква е етническата му принадлежност...Нещастното детството формира психикатаи времето не е фактор,който може да заличитова.

37

Горката

преди 5 години

Да го пребият с камъни, както повеляват традициите в Индия. Явно ромката е била свястна, работела е и на тези години е имала само едно дете.

36

Анонимен

преди 5 години

Потресаващо! Само българи могат да коментират такава трагедия по такъв начин.Как била написана статията и как някакви си дребни детаили били различо представени в друга медия...

35

Анонимен

преди 5 години

Жените трябва да са много внимателни, когато решат да слагат рога, че някои мъже като превъртят, могат доста глупости да сътворят.

34

Анонимен

преди 5 години

Който седи на два стола обикновено пада. Такъв сюжет е възможен при всеки етнос. Спомняте ли си случаят с Виола от миналата година.

33

Анонимен

преди 5 години

Иска да доминирана вас. Вие да сте незначителна жена и да станете зависима от него. Да ви притежава физически, психически и емоционално. Това не е любов, обич а желание да ви държи под контрол и цялото ви съществуване. Правете си сметката.