Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пореден жест на добра воля от страна на Северна Корея. Пхенян обяви, че ще затвори основния си комплекс за ядрени изпитания още следващия месец, съобщава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Съобщението идва два дни след историческата среща на върха между лидерите на двете Кореи. Обещанията са дадени от самия Ким Чен Ун, но се съобщават на света от говорителя на южнокорейското президентство.

Севернокорейският лидер се е ангажирал не само да затвори комплекса за изпитания, но и да покани журналисти и експерти от Съединените щати и Южна Корея, които да наблюдават процеса.

Ким Чен Ун отбелязва, че няма намерение да затваря другите си два комплекса за ядрени изпитания. Но прави и друг жест – уеднаквява часовата зона на Северна Корея спрямо тази на южната си съседка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Баубаб

преди 5 години

Според мен го замениха с двойник.Абе направо с тройник! Чудя се откъде ЦРУ набира кадрите си? то бива да си луд, но чак толкова...Да вярваш, че Ким ще си нареже термоядрените ракети е пълна диагноза.

20

Хахаха

преди 5 години

Ким Велики нарита краварите!Смешковците от ФАЩ щяха да изолират комуниста, сталиниста, диктатора, и пр. и пр. Ким. Направо го изолираха. Не се излагайте, приемете поражението .

19

Бау

преди 5 години

Според мен го замениха с двойник. Не е чак толкова сложно да се намери подобен, да се охрани и доизкусури с пластични операции. Може с години да са се подготвяли. Такъв 360 завой да направи откачалката е направо нереално ..

fallback