Снимка: БТА, архив
fallback

Реджеп Ердоган очаква партията му да спечели предсрочните избори на 24 юни в Турция с рекордно мнозинство. Днес той откри предизборната си кампания на митинг в Измир.

Сегашният държавен глава е предизвестен победител на президентския вот, след като получи подкрепата на третата по големина формация в страната Партията за националистическо действие.

Същевременно бившият съратник на Ердоган и бивш президент Абдулах Гюл разсея спекулациите, че ще се кандидатира за поста, предаде bTV.

На друг митинг по-рано през деня Ердоган заяви, че един от приоритетите на бъдещото управление ще бъде изграждането на плавателен канал, успореден на Босфора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 6 години

Турците си го харесвали.И като толкова си го харесват защо на референдума спечели с 52%?Защо спря броенето в 10 часа.По другите държави броят по една седмица. Въпреки терора хората се опитаха да си кажат мнението. А страхливеца не дочака да разбере истината колко го обичат.На изборите ще бъде същия цирк.Като тука.

77

Анонимен

преди 6 години

*** пак избива робски комплекси. 13 века нито ромеи нито турци нито руснаци успяха да го цивилизоват. Грозни, нахални, крадливи, надменни, необразовани, неграмотни, нечистоплътни, навсякъде мразени и нежелани освен за миячи на тоалетни и прости тутки.

76

инж Цв. Владова

преди 6 години

У нас е същото, като резултат- никой не гласува за ГЕРБ, а печели изборите от едни избиратели- овце- къде ги измамват- няма хабер! Турците си го искат и затова са щастливи. Така трябва- не е наша работа да критикуваме Ердоган, а не ББ - СТРАХЪТ РТЕСЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ и защо, няма обяснение но лъжата си е лъжа!

fallback