78

Анонимен

преди 6 години

Турците си го харесвали.И като толкова си го харесват защо на референдума спечели с 52%?Защо спря броенето в 10 часа.По другите държави броят по една седмица. Въпреки терора хората се опитаха да си кажат мнението. А страхливеца не дочака да разбере истината колко го обичат.На изборите ще бъде същия цирк.Като тука.

77

Анонимен

преди 6 години

*** пак избива робски комплекси. 13 века нито ромеи нито турци нито руснаци успяха да го цивилизоват. Грозни, нахални, крадливи, надменни, необразовани, неграмотни, нечистоплътни, навсякъде мразени и нежелани освен за миячи на тоалетни и прости тутки.

76

инж Цв. Владова

преди 6 години

У нас е същото, като резултат- никой не гласува за ГЕРБ, а печели изборите от едни избиратели- овце- къде ги измамват- няма хабер! Турците си го искат и затова са щастливи. Така трябва- не е наша работа да критикуваме Ердоган, а не ББ - СТРАХЪТ РТЕСЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ и защо, няма обяснение но лъжата си е лъжа!

75

Анонимен

преди 6 години

`Турчина си остава турчин`същата ОВЦА КАТО АРАБИТЕ в ЕС. Отиват на запад, живеят по 30 години и не благоволяват да научат езика. Жените им ОМОТАНИ В БУРКИ РАЖДАТ ПО 10 ДЕЦА, КОИТО КАТО ПОРАСНАТ ПОЧВАТ ДА ПРАВЯТ АТЕНТАТИ. Не учат, понеже и без това са на помощи. Ограничени първосигнални и немислещи същества. Това са турците. Не се променят нито цивилизоват.

74

Анонимен

преди 6 години

То и Плевнелиев събира по 300 коментара.Та всеки да може да поплюе по това недоразумение.

73

Анонимен

преди 6 години

Анкара столица на Кюрдестан,където е компактното кюрдско население.Свобода на кюрдите.--- mi stom ste 'kompaktno kyurdsko naselenie' vmesto da reves tuka prosto obyavete tr za 'kyurdistan' i gotovo dirjava s revene po neta nikoy ne e sizdal ot kakto svyat sistestvuva dirjava se sizdava idinstveno i edinstveno sis sila taka e bilo ot pirviya den na covecestvoto do den dnesen

72

Анонимен

преди 6 години

Откачалника така ги е наплашил, че са стадо. Дават им по едно знаменце, отиват и показват неутешима радост. Смее ли някой да не гласува за него? Ако смее и му спретват обвинения, държат в арестите, бият регулярно за да му дойде акъла в тимбата. След няколко месеца го пускат смазан. Ще видите процента на изборите, 98 - 99 за болника! Като у нас едно време. Пълен та;;ак! Трябва да облагат с такси всички турци които минават през нас, по 10 евро на човек. Да плащат, че мърсят земята ни.

71

Амуджа

преди 6 години

Велик си Ердоане ,щом след всяка статия за теб събираш повече от 200 коментара.Другото е ''бош лаф''.

70

Анонимен

преди 6 години

Закона е такъв силния поглъща слабия и много хора в Турция макар да не са турци се наричат турци, защото така се чувстват. Както в САЩ живеят хора от цял свят и се водят за американци. ------ nikakiv turcin ne si no ne si i umen bilgarin kak moje da sravnis sbirstina ot hora v usa s turskata natsiya

69

Бг

преди 6 години

До турчинаЕ значи сам си противоречиш, хем се абсорбирали, хем не. Значе да не гледам много какво пишеш, защото са драсканици ;)

68

Анонимен

преди 6 години

Турчина си остава турчин защото никъде никой не го приема. И за това си е виновен той, по-точно манталитета и миналото на Турция. Чувствал се турчин навсякъде??? Като нямат свобода на избора и мисленето, като робуват на Ретроградния ислям, никога няма да се променят.На мен не ми дреме за турците, да си седят в Анадола и не ни се бъркат в живота тук.Не, че ние сме цвете, но като пътувам за Бургас и ги гледам в колите и на паркингите, нямат никакво развитие. Странни дрехи, шалвари, бурки

67

Анонимен

преди 6 години

Малииии, от 195 коментара останали 95!!! Голяма любов изпитваме към Турковете, особено за напредничавата им култура, религия и манталитет. Скоро цял свят ще стане турски. От Аляска до Австралия. Кой може да устои на тази култура, език, манталитет? Ще ядем шкембе чорба с чесън, рахат локум и ще носим шалвари. Забравих, ще пускаме мустаци и въртим броеници. Задава се пълно щастие за цялата земЛя.

66

Бг

преди 6 години

До ТурчинаА защо турците в Европа не се наричат : немци, французи, българи и т.н. а десетилетия и столетия, макар и родени в друга Държава са си пак турци ;)

65

Анонимен

преди 6 години

И все пак 500 г как са ви е....

64

Анонимен

преди 6 години

179 - Уоу, че вие след 100 години ще сте милиарди еб. Как ще се избраните с Тея чукари ... Тц тц. ..

63

Ники

преди 6 години

Със същите проценти с които печелеше и Тодор Живков.При диктаторите е така или печелиш или си мъртъв!

62

До Турчина

преди 6 години

Няма мюсулманска Държава която да е с отрицателен дисбаланс, Европа не ражда по 3-4-5 деца, ражда деца които да имат бъдеще, образование и реализация! Миграцията на турците които са в Европа е показателна за добрият живот в собствената им Държава, а именно :Германия: 4 млн (родените там са с немско гражданство, защото в Германия двойното такова е забранено) значи може и да сте 6-7 млн.Франция: 1млнБелгия: 600кХоландия: 500кДания: 400кАвстрия: 350кИ още много, но да не спамя, ти знаеш ;)

61

бай Иван

преди 6 години

Що е то турчин?Това е конгломерат от 80 националности и племена,събирищина от армията на османлиите т.н. ***.

60

Анонимен

преди 6 години

Анкара столица на Кюрдестан,където е компактното кюрдско население.Свобода на кюрдите.

59

Турчина

преди 6 години

До БгБългария преди да падне под отоманска власт е била около 3-4 милиона, толкова са били и франките и швабите, за 500 г. трепане, ислямизиране и т.н. след освобождението сме 3.5 милиона, а споменатите от юен по-горе по 40-50-И Турция е била 13 млн преди един век, а сега е 80 млн. За сегашното ви топене нещо да кажеш? Сега кой ви е виновен, защото виняги някой друг ви е крив за положението в което се намирате?!