Снимка: Reuters
fallback

Лидерът на КНДР Ким Чен Ун е обещал, че повече няма да буди президента на Южна Корея Мун Дже Ин с ракетни опити, които севернокорейската страна обикновено извършваше рано сутрин.

Oще по темата

Това съобщи на брифинг говорителят на президента на Република Корея Юн Йон Чан.

"Ким Чен Ун каза на президента Мун, че е чувал, че той винаги става много рано сутрин заради ракетните изпитания на Севера и обеща, че повече няма да тревожи съня му", каза прессекретарят, цитиран от ТАСС.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея била СВОБОДНА ДЪРЖАВА! Хаха хахаха хахахахха вица на деня :) Ти в кой свят живееш момче ...От сутринта ли си пиян.

7

Анонимен

преди 6 години

Опитвам се да си представя, какво ще стане, когато двете Кореи се обединят. Един страховит сибирски тигър - мощен и огромен. Това ще е една много силна икономика - завъзможностите на Ю.Корея знаем, но като се прибавят и тези на КНДР, става една от най-силните икономики в света. На вечните им врагове - японците, ще им стане много трудно да се състезават с Корея.

6

n

преди 6 години

Яворов написа за един друг народ "..винаги храбър народ" .. Е и севрно кореийците са такива . с тях и Тръп е готов да се срещне и ги уважават. Нас "наведена глава сабя не я лови" , "каквото каже началника" и така такива никой не ги уважава. Неказвам , че севернокорейците са прави или лоши . Казвам , че са горди , а ние не последни във всичко и за това ни упраляват такива

fallback