8

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея била СВОБОДНА ДЪРЖАВА! Хаха хахаха хахахахха вица на деня :) Ти в кой свят живееш момче ...От сутринта ли си пиян.

7

Анонимен

преди 6 години

Опитвам се да си представя, какво ще стане, когато двете Кореи се обединят. Един страховит сибирски тигър - мощен и огромен. Това ще е една много силна икономика - завъзможностите на Ю.Корея знаем, но като се прибавят и тези на КНДР, става една от най-силните икономики в света. На вечните им врагове - японците, ще им стане много трудно да се състезават с Корея.

6

n

преди 6 години

Яворов написа за един друг народ "..винаги храбър народ" .. Е и севрно кореийците са такива . с тях и Тръп е готов да се срещне и ги уважават. Нас "наведена глава сабя не я лови" , "каквото каже началника" и така такива никой не ги уважава. Неказвам , че севернокорейците са прави или лоши . Казвам , че са горди , а ние не последни във всичко и за това ни упраляват такива

5

do 4

преди 6 години

Имаш ли представа какво мисли корейския народ (този на Северна Корея де) по въпроса?Каква независимост, та те нямат какво да ядат и са тероризирани от партията майка, на практика са едни роби, живеещи на прага на оцеляването, изолирани от цивилизования свят.

4

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже да се обединят двете Кореи срещу терориста сащ!

3

Анонимен

преди 6 години

За световната олигархия КНДР е смъртна заплаха. Пример, показващ силата на волята на един малък народ за свобода и независимост. Сравнете Ким с лакея Борисов и неговото верою "да слушаме началниците" и да унищожаваме народа си.

2

Анонимен

преди 6 години

Световната олигархия е бясна на КНДР, защото тази малка страна е напълно независима, суверенна, способна да се защити сама. Затова Тръмп се среща с Ким, а не с лакеи от рода на Борисов. Светът уважава силните.

1

Анонимен

преди 6 години

СЕВЕРЪТ И ЮГЪТ ПО-ЛЕСНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ, АКО ОТ КАРТИНАТА СЕ ИЗРЕЖАТ САЩ.ТЕ СА МНОГО ВРЕДЕН ЕЛЕМЕНТ В ПРОЦЕСА.