fallback

Общ преглед

Пластмасови микрочастици във водата, в пастата за зъби, в душгеловете, пластмасови играчки, найлонови торбички. Пластмасата превзема света. Какво означава това за човека и природата?

Оказва се, че микрочастиците са навсякъде около нас и в неподозирани форми. Deutsche Welle ни представя няколко неочаквани източника на пластмасови микрочастици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

убиват с Хлор

преди 6 години

През 2016 година бяха убити важни експерти в Белене със скоротечен рак..Инж.Линко Линов и Венци Генов от гранична ..Тестове за причинители на скоротечен рак подадоха че има отравяне на населението с остро токсични канцерогенни разтвори продавани от ВиК вместо питейна вода.ДОбавяния в питейната вода натриев хипо хлорид и други бойни отровни вещества разтваря капсулирани постчерннобилски *** . ПРоучени проби взети в бутилки 1.5 литра доказаха наличие на остро канцерогенни съединения.

12

Не е на добро

преди 6 години

Човекът изобщо е на грешен път и накрая ще се задави в собствените си ***. Но особена вина имат "най-развитите" държави, дето хич не им пука за околната среда. Явно смятат да се изнесат от планетата...ама не знаят къде.

11

Анонимен

преди 6 години

В моята паста за зъби имаше малко по-големи частици около 10мм.

fallback