Снимка: БТА
fallback

Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал вече не е в критично състояние и реагира добре на лечението след атаката с нервнопаралитично вещество миналия месец, съобщи болницата в Солсбъри, цитирана от Ройтерс.

Oще по темата

"Той реагира добре на лечението, състоянието му бързо се подобрява и вече не е критично", заяви Кристин Бланшард, медицински директор в Окръжната болница в Солсбъри, пише БТА.

Новината за неговото подобряване идва ден след като стана ясно, че и неговата дъщеря Юлия вече е добре и се възстановява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Криминалист

преди 6 години

Колко удобно.Скрипал е жив и здрав но безумния дипломатически панаир е вече сторен.Разбира се че зад "отравянето" на Скрипал стои мотив. Има 3 вида мотиви в криминалистика .Финансов,Личен и най-рядко срещания но най-опасен Стратегически мотив или с други думи ,вредиш на някого за да набедиш 3-ти лица, неудобни!!.Русия може да има само Личен мотив относно Скрипал,нали той е предател, но в днешно време държавите са достатъчно сдържани за да са подвластни на такива емоции .За мен истината е ясна!!

83

Анонимен

преди 6 години

ГЕРОИНЯТА НА УКРАЙНА И шо рошо идно ЗНАМЕ ДО СКОРО НАДЕЖДА САВЧЕНКО ВЕЧЕ Е В ИНФОРМАЦИО ННО ЗАТЪМ НЕНИЕ ОТКАКТО РАЗОБЛИЧИ ЧЕ ХУНТАТА В КИЕВ ЗА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТЕ ИЗБИВАЛА СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕВИННИ ПРОТЕСТИРАЩИ. При това положение е редно светът да преустанови ипломатически отношения с хунтата в Киев и да поиска оставката на Порошенко и компания. И връщане на Янукович - аконен президент, свален с безскруполен преврат а не с революция.

82

Анонимен

преди 6 години

МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА - БРИТАНИЯ.

fallback