84

Криминалист

преди 6 години

Колко удобно.Скрипал е жив и здрав но безумния дипломатически панаир е вече сторен.Разбира се че зад "отравянето" на Скрипал стои мотив. Има 3 вида мотиви в криминалистика .Финансов,Личен и най-рядко срещания но най-опасен Стратегически мотив или с други думи ,вредиш на някого за да набедиш 3-ти лица, неудобни!!.Русия може да има само Личен мотив относно Скрипал,нали той е предател, но в днешно време държавите са достатъчно сдържани за да са подвластни на такива емоции .За мен истината е ясна!!

83

Анонимен

преди 6 години

ГЕРОИНЯТА НА УКРАЙНА И шо рошо идно ЗНАМЕ ДО СКОРО НАДЕЖДА САВЧЕНКО ВЕЧЕ Е В ИНФОРМАЦИО ННО ЗАТЪМ НЕНИЕ ОТКАКТО РАЗОБЛИЧИ ЧЕ ХУНТАТА В КИЕВ ЗА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТЕ ИЗБИВАЛА СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕВИННИ ПРОТЕСТИРАЩИ. При това положение е редно светът да преустанови ипломатически отношения с хунтата в Киев и да поиска оставката на Порошенко и компания. И връщане на Янукович - аконен президент, свален с безскруполен преврат а не с революция.

82

Анонимен

преди 6 години

МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА - БРИТАНИЯ.

81

Анонимен

преди 6 години

Има нещо много гнило в Англия! Новичок да бъде или не? Това е въпросът! Сърдечни поздрави от мен, бай ви Шекспир!

80

ognyanz

преди 6 години

До Аферата Скрипал: Във Великобритания има и опозиция, и на Борис Джонсън вече му искат оставката. Не трябва толкова да ги подценяваме. Проблемът им е, че не могат да се разделят със спомена за империята си и с вярата си, че са по-специални от другите нации.

79

Анонимен

преди 6 години

така и не разбрах защо са утрепали котката понеже била обезводнена а не са и дали да пие вода

78

Анонимен

преди 6 години

Единствените жертви от отровата която нямала равна на себе си са две мишки и една котка утрепана от английски доктор!!! Ха ха ха хааа...тия джиндъри стават по джъндъри и от наште джъндъри....

77

Аферата Скрипал

преди 6 години

Аферата на века. Като си помисля колко харесвах английски писатели и творци.Сега Англия буди в мен отвраще&ние.Светът е полудял. Понякога си мисля, заслужаваме ли тази планета?Жалко за британците, за пореден път разбрах, че хората по света са безгласни букви, и че информационните войни са достигнали чудовищни размери.Може безнаказано да се унищожават държави на базата на голословни обвинения.Утре България може да бъде жертва - и нямаме приятелски д-ви, които да ни помогнат.Няма демокрация!

76

стойков

преди 6 години

скрипал може да се възтановява само от мамурлук от друго не знам питайте ТЕРЕЗА И БОРИС

75

Слава богу!

преди 6 години

Скрипал возкресе!

74

ЧАКАМЕ НОВИ ВЕРСИИ

преди 6 години

ХАЙДЕ ДА ЗАЛАГАМЕ! КОЛКО още обвинения и верисии от рода ''МНОГО ВЕРОЯТНО'' ЩЕ сътворят англичаните?Стой та гледай!Ще броим и ше се смеем!ЦЯЛ СВЯТ СЕ СМЕЕ!

73

aнонимен

преди 6 години

Kak може животинките да умрат от глад и жажда след като дома скрипал е бил обискиран мигновенно.Защо не са им дали антидота който уж са дали на ЮлияКазват че такъв антидот НЯМА СЛЕДОВАТЕЛНО ЖИВОТНИТЕ СА БИЛИ"ХУМАННО" УМЪРТВЕНИ ЗА ДА ЗАМАЖАТ СЛЕДИ И ДИКАЗАТЕЛСТВА!ТОВА Е ПОРЕДНОТО ИЗПЪРДЯВАНЕ НА МЕЙ!

72

Анонимен

преди 6 години

Една хилядна от грама "Новичок" убива човек за 10 секунди, твърдеше един мигрант от СССР голям спец Мирзоян преди месец. А се оказа, че обилно ръсено количество БОВ по пейки, дръжки на врати, автомобили и паркове, уби едно коте и два хамстера.Изложихме се пред чужденците!

71

8===о

преди 6 години

И сега русалките треперят какво може да изпее още.

70

Михали

преди 6 години

Аз лично не вярвам в руската следа ,не се вързва, но замисляли ли сте се,че ,ако беше работа на Великобритания пък ,нямаше да им е по-изгодно да умре, а не да го лекуват. За мене някой трети го е шамаросал,мафии много, а човека е слабо същество и се продава, освен ,ако не е пълна инсценировка и още на вторият ден са си били живи, здрави и изтрезнели.

69

ЦИРК

преди 6 години

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАААААААААА.........................

68

Анонимен

преди 6 години

Ааахахахаха тея британски учени наистина съживяват мъртъвци..... В момента британското правителство вероятно и самите британци ги вземат на подбив. А че Европа, Азия и Африка им се смеят, то това се подразбира ;)))

67

Ученодезориентиран

преди 6 години

Не се противи на хаоса, не реагирай рязко, бъди гъвкав, бъди усмихнат ,не се боцкай с контрабанден тестестерон,яж домашно месце и накрая няма да ти пука за Скрипал.

66

Анонимен

преди 6 години

"Скрипал се подобрява, състоянието му вече не е критично"---"Реагира добре на лечението, започна да се усмихва като Цветан Цветанов" съобщиха от болницата в Солсбъри.

65

Бай Джони Леш

преди 6 години

С Новичок или без него тоя Брекзит и мистър Д. Тръмп направиха манджа с грозде Световната политика....