Снимка: архив, Reuters
fallback

Убийството на възрастна еврейка в Париж миналата седмица се разследва като антисемитско престъпление. Това обяви днес парижката прокуратура и съобщи, че по случая са задържани двама заподозрени, предаде Асошиейтед прес.

От канцеларията на прокуратурата добавиха, че настояват съдът да остави заподозрените под стража до началото на процеса и те да бъдат обвинени в предумишлено убийство на беззащитно лице с антисемитски мотив.

Водещата френска еврейска организация Съвет на еврейските организации във Франция (CRIF) каза, че 85-годишната убита жена е успяла да избяга от хайка за залавяне на евреи в Париж по време на нацистката окупация.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Тихомир Томов

преди 6 години

И нашите не прощават ...................малко ли хора избиха ционистките групи след 1945 г ..........................През 1993 г излиза книгата на евреина Джон Сак " Око за око " описваща еврейските зверства след войната . Тук в БГ можем да добавим зверското убийство на Паница , която е издала акцията на Белев и осъждането на Пешев като антисемит !

16

???

преди 6 години

А Сорросс кога? Той заслужава повече.

15

ЙАХУДА

преди 6 години

Защо да е анти семитско? Евреите божий народ ли са? Какво ги прави различни от нас? Това е доказателство, че всички правителства се управляват от семити

fallback