Снимки: Булфото
fallback

Общ преглед

Младата жена, която снощи беше залята с киселина в София, е с опасност за живота, съобщиха от "Пирогов". 36-годишната жена е настанена там с 24% изгаряния по главата, шията и ръцетe.

Тя беше нападната на булевард "Александър Стамболийски", близо до кръстовището с "Константин Величков" късно снощи.

В момента жената не е контактна. Тепърва предстои вторична оценка, за да се изясни кога ще бъде оперирана, каза за bTV Мая Aргирова, началник на Kлиниката по изгаряния.

Oще по темата

Пострадалата ще влезе в операционната след стабилизиране на показателите ѝ и след допълнителни консултации.

Вероятно към момента на нападението жената е напускала работното си място. Все още обаче няма информация за причините и за самоличността на извършителя. Предстои да се изясни и каква точно е течността, с която е залята жената.

Случаят се разследва. На мястото е извършен оглед, иззети са веществени доказателства, съобщиха от МВР. Образувано е досъдебно производство, предприети са действия за издирване на извършителя, уточняват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Жертва на Ажда

преди 6 години

Аз лично познавам Ажда Ибрахимова и съм съгласна с Драган,че това не е станало без причина-така е!Аз съм нейна жертва,на която 1-во се пишеше приятелка,а след това измами и завлече с 1500 EUR с обещание за уреждане на документи.След това ме изнудваше и искаше още 2000EUR,иначе ЧОВЕКАщял да ни намери и ставало лошо!:(Мерцедеса който кара е купен с кървави пари на ужилени от нея бедни бежанци и хора без документи в България.Тя е една долна,подла,зла,хитра,безкомпромисна и алчна лъжкиня...

16

Злото е сред нас

преди 6 години

Този път не са българи, а е някой зомбиран от религията си срещу жените. Най-много ми прилича на фанатизиран м о х а м е д а н и н, за когото жените трябва да ходят забулени. Не изключвам дори да е някой случаен от бежанците. Може и да е някой, който е бил ощетен с имот или пари, но това лесно може да се провери и ми се струва много малко вероятно. Често е някой завистник/чка или ревнивец. Имаше предаване за такива случаи наскоро, в единия се оказа "най-добрата" приятелка. От завист.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ ПОЗНАВАШ АЖДА МОЛЯ ТЕ НЕ Я КОМЕНТИРАЙТЯ Е НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК

fallback