Снимка: архив, Reuters
fallback

САЩ решиха да изгонят от страната 60 руски дипломати, както и да закрият руското генерално консулство в Сиатъл във връзка със случая "Скрипал".

Oще по темата

Това съобщи на специален брифинг говорител на американската администрация, предаде ТАСС.

Става дума за 48 служители на руското посолство и 12 членове на постоянното представителство на Русия в ООН в Ню Йорк.

Посочените дипломати трябва да напуснат САЩ в рамките на една седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

165

Казвах ли ви аз

преди 6 години

На малко прасе и на нов президент да не се радвате, защото не се знае каква с.в.и.н.я ще излезе, а колко водка се изпи при избирането в руската Дума...

164

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен162Да допълня-никой нищо не ни е взел!!!!!!Ами ние самите си го откраднахме!Не може да обвиняваме руснаците ,че са ни разрушили държавните институции , или американци и европейци че използват корупцията ни! Корупцията е резултат от самите нас и нашето безкадърие!Това е простата истина!!

163

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До АнонименХА ха ха хСветовна война !!!И в какво се конкурират САЩ и Русия! Кой да продава суровини на Китай!! Или кой да стои на контролни позиции в световната търговия!Те война искат , ама друг да воюва с Китай!За късмет , пак Русия искат да им напълни джоба!Ама и руснаците станаха капиталисти !А цена да водят нова война няма! Защото и победителя ще е губещия!Смяната на световния лидер няма да мине без големи кръвопролития! Но дано не сме ние вътре!!!!!

fallback