Снимка: Reuters
fallback

Внукът на британската кралица принц Хари се е отказал да подписва брачен договор с американската актриса Меган Маркъл преди сватбата им. Това съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Според таблоида на Хари никога не му била хрумвала мисълта за някакво предбрачно споразумение, тъй като бил напълно уверен, че бракът му с Маркъл ще бъде траен и стабилен.

В информацията се твърди, че кралският двор бил оказал известен натиск върху принца, така че той да защити интересите си при евентуален развод. Състоянието на внука на кралица Елизабет Втора е оценено на около 30 милиона британски лири.

Но принц Хари вярвал в бъдещата си съпруга и не желаел да й поставя никакви условия преди брака им, насрочен за месец май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 години

Тея влюбени души са наследници на хора, виновни за смъртта на милярди. И на хора, виновни за създаването на антиконституционната партия ДПС. И за още стотици известни и хиляди неизвестни грехове срещу България и Българите. То ако искаш припадай по принцове и принцеси, но ще си останеш прислужница. Дори и за метреса или сексуална слугиня няма да те вземат, защото на тях им се отпускат средства от короната, а за тебе ще е чест да свириш на кралски кавал или да облизваш беззъбата хармоника безплатн

31

Анонимен

преди 6 години

До AlexandrinaМоже би защото госпожата е зарязала гаджето си в Канада, където е снимала "Костюмари" веднага щом срещнала принца. Ь може би защото е зарязала първия си съппруг веднага щом пробила малко повече в киното и получила ролята в "Костюмари". Принцът не иска брачен договор може би защото е наясно, че госпожата на 36г е достигнала върха на възможностите си за съпруг и няма накъде по-високо да лети. А може би и с другите е било лобов, кой знае?

30

Alexandrina

преди 6 години

И защо все трябва да търсим лошото. Какъв е този байганьовски манталитет. Абе, хора, я се вгледайте в себе си и започнете по-малко да плюете. Чудесно е, че този млад мъж вярва на жената, която обича. Другото, предбрачният договор, може и да е разумно, но оскърбява истинската любов. Обидно е. Стига вече с тези гадни коментари! Стига злоба и омраза!

fallback