32

Анонимен

преди 6 години

Тея влюбени души са наследници на хора, виновни за смъртта на милярди. И на хора, виновни за създаването на антиконституционната партия ДПС. И за още стотици известни и хиляди неизвестни грехове срещу България и Българите. То ако искаш припадай по принцове и принцеси, но ще си останеш прислужница. Дори и за метреса или сексуална слугиня няма да те вземат, защото на тях им се отпускат средства от короната, а за тебе ще е чест да свириш на кралски кавал или да облизваш беззъбата хармоника безплатн

31

Анонимен

преди 6 години

До AlexandrinaМоже би защото госпожата е зарязала гаджето си в Канада, където е снимала "Костюмари" веднага щом срещнала принца. Ь може би защото е зарязала първия си съппруг веднага щом пробила малко повече в киното и получила ролята в "Костюмари". Принцът не иска брачен договор може би защото е наясно, че госпожата на 36г е достигнала върха на възможностите си за съпруг и няма накъде по-високо да лети. А може би и с другите е било лобов, кой знае?

30

Alexandrina

преди 6 години

И защо все трябва да търсим лошото. Какъв е този байганьовски манталитет. Абе, хора, я се вгледайте в себе си и започнете по-малко да плюете. Чудесно е, че този млад мъж вярва на жената, която обича. Другото, предбрачният договор, може и да е разумно, но оскърбява истинската любов. Обидно е. Стига вече с тези гадни коментари! Стига злоба и омраза!

29

Alexandrina

преди 6 години

Боже, каква простотия се лее от коментарите ви! На всичкото отгоре малките ви дребни душици са разядени от червеите на злобата. Как може да се настървявате с такава ненавист над две влюбени души.Чисти и готини! Защо непременно тя трябва да е златотърсачка?! Защото омърсените ви души не могат да допуснат, че хората може и да се обичат! Защо просто не се порадвате на красотата и светлината на прекрасните чувства, на които някои хора са способни. Красива двойка! Светят от любов! Нима сте слепи?

28

Анонимен

преди 6 години

ТЪКУЛНАЛ СЕ ДЖЕНДЕРЪТ И СИ НАМЕРИЛ ДЖЕНДЕРКА-УЖАС ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА

27

Анонимен

преди 6 години

Какво ни занимавате с тия повърхностни и празноглави хора? Хари си е намерил точно каквото е търсил. Що се отнася до коментарите за "***", докато британската империя си е правила богатството, *** е бил в една съвсем западнала империя. Британците отиват откъдето *** се е върнал.

26

Анонимен

преди 6 години

В британското кралско семейство се знае, че няма нужда от брачни договори - случват се катастрофи, инциденти, новичоци и т.н. Традиции. Хилядолетни традиции...

25

Агент ДюДю

преди 6 години

При английките рептили, пардон - в кралското семейство договорите се уреждат през агентите на Ми-6-чрез тези,които утепаа лейди Даяна, Г.Мар ков, Скрипал и десетки други. Сега агентите си имат и "Новичок"и нещата стават още по-лесни.Путин ще го изкарат, че има интерес,ако решат да я утепат и нея.

24

Анонимен

преди 6 години

15 милиона британски лири значи висят малко несигурно във въздуха. Но в случая ми се струва казуса няма как да бъде отсъден в полза на златотърсачката, защото светът на съдията дръзнал да го направи ще му се стори малък след това. А самата тя ще тръгне по стъпките на Даяна.

23

Snorky

преди 6 години

Странно кога и как ги натрупа тия 30 млн. паунда...рекета на ислямският остров върви с пълна сила явно.

22

Анонимен

преди 6 години

*** тръгнал да коментира английската монархия...нямам думи.То..по голяма селяния от българската няма.*** вече си купи един мерцедес на старо..започна да работи за повече от 500лв на месец...и да ходи редовно на чалга с кебапчета и кюфтета..и вече се помисли за най великия.Ако го питаш..тук сме върха...че и оплюва англичаните и кралската фамилия...хаха...Велик е..но като отиде на Запад...и гледа като ***.

21

do 20

преди 6 години

Може да прави мусака, ама ако е баба Яга силно се съмнявям, че ще и позволиш да ти прави свироликс. Или ти не подбираш, хаха

20

Анонимен

преди 6 години

този е глупо-ват като баща си

19

До 17

преди 6 години

Една жена е повече от това как изглежда. Може да прави много хубава мусака, cвиpки, да е забавна, позитивна, да е приятно да разговаряш с нея. Много си повърхностен, ако гледаш само външния вид.

18

Анонимен

преди 6 години

Какъв брачен договор, ако много знае, и тая ще я шитнат като Даяна!

17

Анонимен

преди 6 години

Тежко му на принца,ако на мулатката не и се понравят дворцовите нрави.

16

Анонимен

преди 6 години

кво пък и харесва на тая, не мога да разбера ??? (((на улицата да я срещна - няма да я забележа

15

Анонимен

преди 6 години

Кейт ги ражда едно след друго, както им е наредено по план...

14

Сандо

преди 6 години

мноо ясно че е без договор. В кралската фамиля разводи няма, там нещата се решават като при Дайана

13

Чочо падарина

преди 6 години

Сега като нацвъка 3-4 ча/вета, не й трябва договор.