Кадър: Нова тв
fallback

Софийска районна прокуратура (СРП) се сезира по повод информация за майка, провесила бебето си през остъклена тераса, съобщиха от Прокуратурата.

Тази сутрин в национална телевизия е излъчен видеозапис, на който се виждат как жена "провесва" бебе през прозореца на остъклена тераса.

За няколко часа Прокуратурата е образувала преписка по случая и е постановено извършването на незабавна проверка.

Установено е мястото, където това се е случило, както и каква е причината за действията на майката.

Ще бъдат събрани всички други данни, които се отнасят към случая. След анализа им, ще бъде направена преценка дали е извършено престъпление от общ характер, както и по кой текст от НК е то.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Не е това

преди 6 години

Анонимен,31,ами що за размисли ,бе човек!!?Много странно обяснение....Това първо не е майката,а глупаво тийнеджърско поведение в стил Майкъл Джексън на роднина на майката.Ако човек провеси бебе от тераса това вече не е амбиция,дори болна,а тъпотия и глупост!Няма нужда да се чака смъртен случай,всеки който с действията си застрашава чужд живот подлежи на санкции.

44

Анонимен

преди 6 години

Приспиват ги със сешоари, провесват ги от балкони......това майки ли са?Не осъзнават ли на какъв риск излагат живота на децата си?Ужас!!!!Пази Боже всяко детенце от такава "майка"!!!!!!!!

43

"-"

преди 6 години

Детето е твърде малко за да запази равновесие на перваза и забележете, че е с лице към откритото пространство.Много родилки след раждане страдат от постравматически психологически шок.При едни по-малко при други по-силно изразен.Ако този проблем не се реши навреме може да останат трайни психологически проблеми.

fallback