Снимка: архив, Булфото
fallback

Бившият футболист Даниел Златков, известен като българския Ронадло, е задържан в ареста заради побой над 21-годишният Оливър Златков в Благоевград.

"Оливър помни много малко. Помни части от ударите, а от цялата случка той помни секунди", разказва братът на младия мъж пред Нова тв.

По думите му Оливър не консумира алкохол, защото тренира.

"10-15 минути той не беше в дискотеката. Излязох навън. Имаше следи от кръв. Питах случайно момче и той каза, че е имало побой и кръв. Разбрах, че е Оливър. Помолих шефа ми да ме пусне от работа, за да отида да го видя в болницата. Вътре в самия спешен център припадна няколко пъти. Навсякъде по тениската му имаше следи от кръв и кал от обувки", обяснява Кристиян, служител в заведението и приятел на Оливър.

"Не знаех за случая, докато моят служител Кристиян не каза. Помоли ме да го пусна. След 30 минути се върна при мен и каза, че неговият приятел е бил пребит. Видяхме записите на камерата и разбрахме, че това е бил Даниел Златков. На записа те се здрависваха, усмихваха се и след това Даниел Златков нанесе първия удар. След това Оливър се опита да отвърне, но не се получи. Той нямаше помощници в боя. Беше с приятелката си Агнес и нейна приятелка", обясни Денис, управителят на дискотеката.

Златков не е потърсил брата и семейството за извинения. Не е ясно каква била причината за боя.

Българският Роналдо бил редовен посетител на дискотеката, но преди инцидента не е показвал признаци на агресия или пък е прекалявал с алкохола.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Вуте

преди 6 години

Какво интелигентно излъчване само. Тоя трябва да го вземат за рекламно лице на Жилет.

31

Анонимен

преди 6 години

В черешката на тортата е толкова премерен и жена му е една скромна.

30

Анонимен

преди 6 години

toq djendar mi prilicha na Joro plaha

fallback