Снимка: Reuters, архив
fallback

Земетресение с магнитуд от 3,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в Западна Турция в ранните часове на понеделник, съобщава Европейският средиземноморски сеизмологичен център.

Епицентърът му се е намирал на девет километра под земната кора и е отдалечен на 112 километра от Измир и на 47 километра от Балъкешир.

Не се съобщава жертви или разрушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

КОЛКО ФЕСА ЗАМИНАХА СКОРОПОСТИЖНО КЪМ ТЕХНИЯ алах?

4

Iordan Ivanov geolog

преди 6 години

Особен стрес има по друг голям разломен сноп - Долно Дунавския ..У нас стреса се засича и в Букурещ до Свищов..Засега няма данни за готвени тежки земетресения с цел разрушения и убииства на домашни хора..Стреса е предизвикан от контролирани от извънзeмни масови убиици скенери бели, високо проникващи ,високорадиоактивни, режещи атмосферния океан/вижте ги на автомобили маскирaни акто фарове вкл xenon,halogen ,led,laser.anд hologram waepons ,,с холограми сканират уврежданията..

3

първи данни

преди 6 години

Има съобщения за особен стрес по АНАдолския разлом в региона пред Беломорска Тракия България ..стреса е от активиране на древни аномални бели зони получени след нашествия с особенно жестоки оръжия срещу Земята в пред историческо време//оръжия тип андромеда..

fallback