Снимка: архив, Булфото
fallback

Жена от Хасково на 79-годишна възраст е станала жертва на телефонни измамници, а след това е била обявена за издирване, след като не се е прибрала в къщи, съобщиха от МВР - Хасково.

Жителката на града била заблудена по схемата "съдействие на полицията". Тя получила обаждане от мним служител на реда и последвала инструкциите му за "залавяне на престъпници". Изтеглила наличните си 10 000 лева, 1000 долара и заедно със златните си накити оставила всичко на стълбички на улица "Аида", пише БТА.

След известно време обаче усетила, че е въвлечена в престъпна схема и от срам отказала да се прибере. След продължителното й отсътвие от дома, синът й подал сигнал за изчезването.

На крак е бил вдигнат състава на РПУ - Хасково, уточняват от полицията. След часове издирване, около 23 часа снощи жената е била открита от полицаите и върната при семейството си.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Ddd

преди 6 години

БСП трябва спешно да повдигне въпроса в парламента, все пак 99 процента от пострадалите са от техния електорат.

13

възмутен

преди 6 години

Е това вече е терор! НА кой е изгодно да съществуват тези ало измами? Само не ми казвайте как не може да бъдат хванати!

12

Анонимен

преди 6 години

Таман комшията отгоре се прави на умен като вас и пуска музика, за да ме забавлява с колибарския си вкус. Ще му викна полиция, за да видя дали ще си свърши работата, за заплатата, която й осигурявам с данъците си!Ба си *** колибари!

fallback