14

Ddd

преди 6 години

БСП трябва спешно да повдигне въпроса в парламента, все пак 99 процента от пострадалите са от техния електорат.

13

възмутен

преди 6 години

Е това вече е терор! НА кой е изгодно да съществуват тези ало измами? Само не ми казвайте как не може да бъдат хванати!

12

Анонимен

преди 6 години

Таман комшията отгоре се прави на умен като вас и пуска музика, за да ме забавлява с колибарския си вкус. Ще му викна полиция, за да видя дали ще си свърши работата, за заплатата, която й осигурявам с данъците си!Ба си *** колибари!

11

до 11

преди 6 години

Благодаря, подобно!

10

до хммм

преди 6 години

Каквито и трикове да имат, крайно време е възрастните хора да си набият в главите, че пари за лекари, подкупи и полицаи не се хвърлят през балкона и не се оставят до кофата с ***. Да не говорим пък, че на мен ми е наистина непонятна тая готовност да сътрудничат на полицията, включително и със собствени средства.

9

Анонимен

преди 6 години

Да се чуди човек откъде един *** престъпник разполага с лични данни. Едно време ги събираше всяка кабеларка, ама не са тия времената!

8

хммм

преди 6 години

Правите се все на много отворени какви тъпaци имало по света и остроумните ви коментари ви карат да се чувствате по-умни от останалите. "Обаждането от роднина" се извършва чрез сложен апарат който на 100% възпроизвежда гласа на пострадалия който намеква и факти от предишни разговори. Телефона на жертвата е блокиран откъм входящи и изходящи позвънявания за момента. "Полицая" обикновена разполага с лични данни, има 1000 трика за които не се пише по медиите, да минава винаги номера.

7

Анонимен

преди 6 години

Аман от ***. Вече съм дедо и не ми се бяга, ама и не ща да става така тук. Толкова ли ни е кьопава полицията и проКУРатурата, та не може някакви среднограмотни ...... да хване! Ба си на кой плащаме заплатите! И на техните избиретели, дето ни крадат, за да "им ядат децата"!!! Те това не е живот!

6

Анонимен

преди 6 години

Имате ли идея къде в България не се подвизават измамници? Да взема да ида там. Надявам се не е "на мaйнaтa си"

5

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми се обаждаха, ама като разбра, че искам майка му да ми иска парите и ми затвори телефона. ...

4

ЦК на Либерастите

преди 6 години

До АнонименДържавата има необходимата техника и човешки ресурс да излови измамниците за един ден, ама няма политическа воля за това!

3

Анонимен

преди 6 години

Няма как да се бориш с такова нещо, поради това че операторите подкрепят измамниците ,това за тях е бизнес.Импулните услуги ако не усетиш че са ти включили неправилната опция по подразбиране, понеже това е огромен бизнес няма как да се обявят че ще помагат на полицията,защото около дребните телефонни измами могат да изгорят и с бизнеса за милионни, т.е. нямат интерес да се справят с това.Губят много пари.Никой не си прецаква бизнес нишата.В друга държава не върви това-

2

Дедо Мъди

преди 6 години

Със съдействието на полицията и здравната система апашите получават телефоните на дементните старци! Да бъдат измамени е лесно като детска игра!

1

Анонимен

преди 6 години

Горката жена... Няма справедливост на този свят, пък в България хич.