Архив: Булфото
fallback

18-годишен шофьор блъсна полицай от Ардино, който извършвал проверка на лек автомобил, съобщиха от МВР.

Около 18 часа снощи 40-годишният катаджия спрял за проверка лек автомобил "Сузуки".

В това време 18-годишен водач на лек автомобил "Ауди" загубил контрол над колата си заради несъобразена скорост и връхлетял върху полицая.

Пострадалият служител е прегледан във Филиала на спешна помощ в Ардино, където били установени контузия на рамото и охлузни рани. Освободен е за домашно лечение.

Тестовете на водачите за алкохол са с отрицателен резултат. На виновния за произшествието е съставен акт по ЗДвП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

тренират убииства

преди 6 години

ТУКА най често виждаме каращи с включени скенери против мъгла в ясно и слънчево времегрупово обсебени водачи на МПС>карат с превишена до 50 км скорост групово на дистанция до 3- 5 метра един от друг по тесен планински селски път. . Терористите ползват МВР з а продажба на все по жестоко в редни НЕЗАКОННИ холограмни оръжия .Отработват елементи за автоматизирани убииства чрез обсебени водачи на МПС/вижте Лондон и други градове.

9

ЦАКАТ С ХОЛОГРАМИ

преди 6 години

МНого е страшно новите нагло престъпни холограмни оръжия лепени отляво на водача позволяват до 98 % обсебване на всеки водач по задание .Обсебените са НЕКОНтролируеми..неадекватни и могат да отнесат всеки вкл и лъвовия мост..ПОвредени са милиони водачи и техните семейства с новите НЕЗАКОННИ стикери за тхе прегледи..вижте полицая с пробив в слънчев сплит

8

(-_-)

преди 6 години

Между другото полицаите правят тия проверки на невероятно неудобни места и на практика пречат на движението, вместо да го улесняват..

fallback