10

тренират убииства

преди 6 години

ТУКА най често виждаме каращи с включени скенери против мъгла в ясно и слънчево времегрупово обсебени водачи на МПС>карат с превишена до 50 км скорост групово на дистанция до 3- 5 метра един от друг по тесен планински селски път. . Терористите ползват МВР з а продажба на все по жестоко в редни НЕЗАКОННИ холограмни оръжия .Отработват елементи за автоматизирани убииства чрез обсебени водачи на МПС/вижте Лондон и други градове.

9

ЦАКАТ С ХОЛОГРАМИ

преди 6 години

МНого е страшно новите нагло престъпни холограмни оръжия лепени отляво на водача позволяват до 98 % обсебване на всеки водач по задание .Обсебените са НЕКОНтролируеми..неадекватни и могат да отнесат всеки вкл и лъвовия мост..ПОвредени са милиони водачи и техните семейства с новите НЕЗАКОННИ стикери за тхе прегледи..вижте полицая с пробив в слънчев сплит

8

(-_-)

преди 6 години

Между другото полицаите правят тия проверки на невероятно неудобни места и на практика пречат на движението, вместо да го улесняват..

7

Анонимен

преди 6 години

Да го отнасят тоя катаджия.Не може хоп иззад храстите и да маха с палката.2018 сме вечеееее,смешно некви чичковци с шкембета да те питат:"И кво праим ся?"

6

Анонимен

преди 6 години

ако го е спрял на пътя колко му е да го отнесе някой.Редовно ги виждам на тесен път да са паркирали патрулката зад храста и да спират колите на пътното платно, веднъж бонусно бе на завой , как да ги изпревариш???инъче вторият водач чак да загуби управление не е карал с 20

5

Анонимен

преди 6 години

Някои коли са почти без шофьори.Сега чувам предлагат спецове разни ,да могат малолетните да карат без книжки с един придружител . Не казват пиян или не.

4

Safety first

преди 6 години

Когато се е налагало да бъда проверяван в чужбина, полицаите ми дават знак да ги следвам, като ме отвеждат до близък паркинг, или друго безопасно и подходящо за целта място, но никога на пътя, или магистралата. А тук изскачат от трънаците и се почва едно безцелно мотане по пътя. Един етрополски ***, после разбрах че бил някакво шефче на кияците, веднъж така ме спря, че стана задръстване. Крачат като киборги между колите и после реват, че някой ги потрошил, или утрепал.

3

Анонимен

преди 6 години

Нали нямаше да спират , а само ще снимат и после глобата . Явно е решил да изкара някой лев за вечерта.

2

пепи

преди 6 години

Те катаджиите са гола вода.Можеш ли да спреш така кола.

1

Анонимен

преди 6 години

На такива шофьори рецептата е " бой до посиняване " ,те от друго не разбират.