Снимка: Reuters, архив
fallback

Мюсюлманка с бурка, покриваща изцяло лицето и тялото й, стана обект на нападки и словесни обиди в голям търговски център в Берлин, съобщи германската полиция, цитирана от Асошиейтед прес и БТА.

Oще по темата

28-годишна жена започнала да обижда потърпевшата и издърпала булото от главата й.

Нападателката последвала 54-годишната мюсюлманка и извън магазина и продължила да сипе по неин адрес хули срещу чужденците, преди да бъде задържана от полицията.

Не се съобщават повече подробности за инцидента.

АП припомня, че м.г. германският парламент одобри правителствено предложение да се забрани носенето на бурки, които изцяло покриват лицето, от обществени служители в училища, съдилища и други публични институции.

Антиислямски групи в страната настояват за пълна забрана в Германия на бурки, които изцяло покриват лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Ей ислямисте, we

преди 6 години

До weБаджанакът ми е арабеска и живее в Германия. Жена му започна работа, за да е полезна на себе си и на семейството си. В момента, той се държи с нея като с ***, прави си сметките за развод - щото го карала да се чувства непотребен. Мюсулманите имате нещо СБЪРКАНО В МИСЛЕНЕТО СИ!!! Не съм срещал християнин, който да кара мюсулманите да приемат Християнството, но това, че аз или жена ми трябва да приемем Исляма, щото е най-, ни се набиваше с месеци. Много съжалявам, ама си останах АТЕИСТ

62

Анонимен

преди 6 години

Защо ние трябва да се чувстваме дискомфортно от тази гледка, като те в крайна сметка са дошли при нас. В техните страни всяка жена се съобразява с техните виждания, а те защо не се съобразяват с нас.

61

Дзъ

преди 6 години

Якооооо..... като свършиха мъжете, жените поемат инициативата

fallback