63

Ей ислямисте, we

преди 6 години

До weБаджанакът ми е арабеска и живее в Германия. Жена му започна работа, за да е полезна на себе си и на семейството си. В момента, той се държи с нея като с ***, прави си сметките за развод - щото го карала да се чувства непотребен. Мюсулманите имате нещо СБЪРКАНО В МИСЛЕНЕТО СИ!!! Не съм срещал християнин, който да кара мюсулманите да приемат Християнството, но това, че аз или жена ми трябва да приемем Исляма, щото е най-, ни се набиваше с месеци. Много съжалявам, ама си останах АТЕИСТ

62

Анонимен

преди 6 години

Защо ние трябва да се чувстваме дискомфортно от тази гледка, като те в крайна сметка са дошли при нас. В техните страни всяка жена се съобразява с техните виждания, а те защо не се съобразяват с нас.

61

Дзъ

преди 6 години

Якооооо..... като свършиха мъжете, жените поемат инициативата

60

Бай Иван

преди 6 години

Вие Аналчо сте като помиарите.Когато сте сами гледате срамежливо с подвита опащка и чакате някой да ви подхварли коричка хляб.Когато се саберете по-вече тогава ставате ербап и то ако срещу вас е само един.Виж как всички жени ходят по другите квартали без бурки.Ти като си ербап що не отидещ там и да се направия на мъж? Да видищ тогава на тебе какво ще ти се случи?

59

муспи

преди 6 години

А *** правителството то и парламенто са в патриотична акция да вдигнат сто джамии в София, за да мож то народа де, да се радва на демократето! Но пречи Сидеров, - пречеше де, вече си кротува. Никой не пречи и Бойко то и Ко. се сещат че народо сий с него. Соломон то Паси обаче настоява по изсраелските медии, че народа го моли да вземе та да оправи регона. Народ то и вече няма, но ромките от околовръстното настояват че Мони има страшно тяло, мускулесто и намазано със свинска мас е неотразимо.

58

Анонимен

преди 6 години

До we 56Щом са граждани на Мордор няма как да не зацепят в исляма!:))))))))

57

Стамат

преди 6 години

"Цивилизирганите" народи нямат във възпитанието си "да уважавам другите"!

56

Анонимен

преди 6 години

Стига с тая журналистика с цел насаждане на срам и омраза.Ако отидете в Саудитска Арабия и ходите с къси поли и без бурка, веднага ще ги затворят, глобят или бичуват!оба4е техните вестници и сайтове не насаждат срам у арабите, нали?като са в европа, да правят както европейците !!!

55

Анонимен

преди 6 години

Работех с едни афганистанци, бежанци, то претенции, то оплаквания, храната такава, условията онакива, нахални, агресивни, направо потрес. Все ми се искаше да им кажа да вземат да си ходят и да не се връщат, но работата не ми го позволяваше.

54

Анонимен

преди 6 години

Още не са ги научили на немска дисциплина.А за който се цепи от колектива - има концлагери - да ги направят хора.

53

Юнал Джемилов

преди 6 години

Много сте ербап ва зайковци кажите на женити си да додат в моита махала без да са забрадени пък да видим какво ше става

52

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

До weА какъв е графика за приенм на християнството? През два дни?

51

me

преди 6 години

ми пич то всеки ден има и новоприели хероина, но това не го прави добър, нали

50

we

преди 6 години

до:53 Чел си както дявол евангелието!За това ли всеки ден има новоприели Исляма,защото Исляма е"лош и противоречив".Смешен си и го знаеш!

49

Дежурните

преди 6 години

евротролерасти с аргумента им 'никой не бяга да живее в Русия, а само на запад' да пресметнат, ако интелектът позволява, с тези темпове докога Германияще е годна за живеене на бели хора

48

идея

преди 6 години

Да се ремонтират бараките за да се оправят нещата !

47

Анонимен

преди 6 години

До we 51Чел съм исляма сура по сура от дясно на ляво и смея да твърдя че си е доста зловеща религия! (зя вяра даже не смея и да си помисля). Пълно е с противоречия и изсмукани истини! Всъщност исляма е този който иска да наделее и унищожи всичко останало което не е под него! Изслямците пък в по-голямата си част са доста изродени заради кръвосмесването което е позволено и си е доста ясно написано в книгата! Който иска ислям да си отива там от където е дошъл! Европа/САЩ да не ги демократизират!

46

Некъф луд

преди 6 години

Не само бурките трябва да бъдат забранени, а и исляма. Що народ изтрепаха тия джанговци, че сега и да ги жаля заради някакъв пингвин.

45

we

преди 6 години

до:48 Може би хората имат нужда от спасени в духовен аспект и го намират в Исляма,има хора търсещи Истината за Създателя в няколко религии ,и избират Исляма,примерите за това са стотици,и не само в България.

44

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Я ПИНГВИН.