Снимка: архив Булфото
fallback

Убийство и последвало самоубийство - това е най-вероятнатао причина за кървавата трагедия в курорта Пампорово, коментира говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Стрелбата е станала с пистолет "Макаров", уточни тя.

Oще по темата

"Мъжът е на 48 години, а жената на 41 години. По-късно Окръжната прокуратура в Смолян ще даде брифинг", допълни тя.

Започнало е досъдебно производство. На място все още се извършват огледи.

Както вече знаете телата на мъж и жена бяха открити застреляни в автомобил "Ауди ТТ" в района на ски център "Малина" в зимния ни курорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Тимур

преди 6 години

Росен Ангелов е в моргата...сега трябва да обвинят друг който се издирва и като го убият после ще го обвинят ! Какво му мислите толкова ..Простичко е всичко в Бг.

66

123

преди 6 години

Нещо ми се струва, че някой много го е яд в момента. Тези хора най-вероятно са били объркани с други с подобна или същата кола. Аз ако го разследвах случая в тази посока щях да гледам. И колата на кого е. Защото е ясно че това е убийство, но защо някой ще убива банкова служителка и музикант. т.е. най-вероятно е грешка.

65

Анонимен

преди 6 години

Не отишли са в Пампорово, но понеже жена ги е поръчал са ги проследили. Пистолет в скута на жена? Психологията говори друго за човека в жената седи дете не пистолет. Жена без деца е явно поръчителката. И мозъка и вече е болен от това че не може да роди от мъжа с когото. Като види подобни и нещо и щракане в мозъка и е готова и на най-лошото само да прекъсне процеса на съвкуплението, чувствата и плода който ще се роди от тяхната любов.

fallback