Архив: Булфото
fallback

41-годишен мъж се оплакал в полицията в Разград, че е заплашван и изнудван от двама мъже да им даде пари, за да не му отрежат ухото и да го убият.

С.А. заявил, че към 10,40 часа вчера, в района на градинката до хотел "Централ” в града, е станал жертва на изнудването и е дал 2000 лв. Полицията издирила и задържала посочените лица - на 34 и 26 години от село Дянково.

Случаят се разследва и се уточняват подробностите.

Неофициално се коментира, че причината за заплахите и изнудването били неуредени финансови отношения, съобщава"Труд". Жената на изнудвания изкарвала сериозни суми по разпространената схема за търсене на финансова помощ от чужденци и това може да е полакомило двамата мъже да си набавят бързи пари.

Към момента няма потвърждение дали семейството наистина печели от този бизнес, който не се смята за престъпление, а жените, които го практикуват, застават пред съда за недекларирани доходи и съответно невнесени данъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

"Бедната" жена можела да лъже и краде. Но нея да не я изнудват. Мен лично тази фамилия търсеща финансова помощ не ме интересува. Повече се притеснявам за старите хора. Който са изнудвани, тормозени и обирани от тези престъпници

7

Анонимен

преди 6 години

Какво е това търсене на помощи от чужденци? Това е незаконно и трябва да се наказва

6

Анонимен

преди 6 години

роднините на борисов

fallback