8

Анонимен

преди 6 години

"Бедната" жена можела да лъже и краде. Но нея да не я изнудват. Мен лично тази фамилия търсеща финансова помощ не ме интересува. Повече се притеснявам за старите хора. Който са изнудвани, тормозени и обирани от тези престъпници

7

Анонимен

преди 6 години

Какво е това търсене на помощи от чужденци? Това е незаконно и трябва да се наказва

6

Анонимен

преди 6 години

роднините на борисов

5

Анонимен

преди 6 години

Тези същите през 90-те години бяха деца, спираха учениците с размахване на бръснарски ножчета и им обираха всичко. Оставяха ги боси и без якета. Не са се развили много, сега режат уши!

4

знаещ

преди 6 години

До АнонименСеди си у къщи пред компютъра и се сваля с турци, които си търсят жени. Плаче колко е бедна, как не може да си купи хляб и те й изпращат пари. Тя пък обещава, че като "излекува" майка си, баща си и децата си, ще отиде в Турция и ще се омъжи за тях. Като ги пооскубе достатъчно, изчезва и се появява с нов профил. Дянково е с 80 % турско население.

3

Анонимен

преди 6 години

"С.А. заявил" Не пишете със съкращения. "Санан Ахмед заявил..."

2

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази схема ,,Търсене на финансова помощ от чужденци''. Госпожата да не е кралица на тротоара.

1

Анонимен

преди 6 години

Тези са му приятелчета или познати които са знаели с какво се занимава жена му. А жена му се е занимавала с незаконна дейност от която е правела тлъсти пачки. Кой носи в себе си 2 000 лв? Много малко са му взели можеше и повече. Това са от един етност с резани пушки.