fallback


Денят е петък следобед, а мястото - столичен мол. 35-годишната Евгения чака асансьора в един коридорите и изведнъж усеща удар в кръста.

Тогава тя направила забележка към малкото момиченце, което ѝ посегнало. Веднага след това обаче Евгения се сдобива със счупен нос и разцепена вежда.

Евгения предполага, че нападателката ѝ е майка на детето и недоумява причината за тази агресия.

Пострадалата е подала жалба в 6-то РПУ и се надява записите от камерите в МОЛ-а да помогнат за залавянето на нападателката ѝ.

Разказът на пострадалата вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

157

Ани

преди 6 години

"Софиянец" - ти май нямаш деца, че да даваш подобни определения и коментари. За разлика от възрастните , които са с обременено мислене, децата са съвсем различни във всяко отношение. Не може да искаш от тях да станат войници и безусловно да изпълняват заповеди. Понякога се изисква много търпение и упоритост за да разбере едно дете какво е допустимо или не в дадено общество. И това не се научава докато са още бебета ми става с времето.За да го разберете май трябва да прочетете малко по въпроса

156

Анонимен

преди 6 години

Защо никъде не споменава каква й е била забележката към детето? Нещо крие госпожицата май

155

Анонимен

преди 6 години

Не давайте генерални становища за рускините. Има много хубави и добри от тях като при всеки народ. Истински нахалните рускини бяха по комунистическото време и 99% от случаите бяха женени за комунистически ***! Рускиня или българка, ако е виновна, съд и присъда - толкова!

fallback