Снимка: Pixabay
fallback

Съдът в Сливен наложи наказание от 10 години "лишаване от свобода" на Христо А., подсъдим за извършено съвкупление, съобщиха от пресцентъра на Окръжната прокуратура в града, съобщава "Фокус".

46-годишният мъж от с. Въглен, общ. Сливен е подсъдим за това, че от неустановена дата на месец юни 2012 г. до 18 юни 2015 г., във вилна сграда, намираща се в местността "Йовчов кантон" в землището на селото, при условията на продължавано престъпление, се е съвкупил с момиче, без негово съгласие.

Със сила и заплахи е принудил изнасилената, която не била навършила 14 години и е негова роднина. Деянието му се окачествява като особено тежък случай.

Христо А. е подсъдим и за това, че от 19 юни 2015 г. до 28 юни 2017 г., в същата вилна сграда се съвкупил с момиче, без негово съгласие, като го принудил към това със сила и заплашване, като изнасилената не е навършила 18 години и е негова роднина и същото представлява особено тежък случай.

Съдебното заседание, на което е наложено наказание 10 години "лишаване от свобода" на мъжа от с. Въглен, се е провело по реда на съкратеното производство. Присъдата на Окръжен съд – Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

ГЕП кат приемат стамбулската конвенция това вече няма да е престъпление а любоффф между дженджъри!

7

Анонимен

преди 6 години

Росен ангелов по същата схема е получил присъдата си за "педофилия ".Две момичета сестри бг шведки му предлагат компания .Едната била на 15, другата на 11 години На 12ти февруари 2007 г в една от вилите над село Луково тримата отишли ,пили и почнали да се пипат . По голямата се "измъкнала" и извикала полиция ,по малката го работила на ръчна докато дойдат полицаите . И така лошия чичко Росен станал педофил .Шведска лубов за пари между ***.

6

Маринчо

преди 6 години

съв "купил" илисъв "продал"???????????????Haдeeeeeeeeeee...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fallback