8

Анонимен

преди 6 години

ГЕП кат приемат стамбулската конвенция това вече няма да е престъпление а любоффф между дженджъри!

7

Анонимен

преди 6 години

Росен ангелов по същата схема е получил присъдата си за "педофилия ".Две момичета сестри бг шведки му предлагат компания .Едната била на 15, другата на 11 години На 12ти февруари 2007 г в една от вилите над село Луково тримата отишли ,пили и почнали да се пипат . По голямата се "измъкнала" и извикала полиция ,по малката го работила на ръчна докато дойдат полицаите . И така лошия чичко Росен станал педофил .Шведска лубов за пари между ***.

6

Маринчо

преди 6 години

съв "купил" илисъв "продал"???????????????Haдeeeeeeeeeee...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Нищо особено. Това се случва денонощно в тази общност. Но тъй като живеят в жендема никой не разбира. Това село е в балкана и няма жива душа ако не броиме няколкото бабички и старци! Това дете защо веднага не е казало ами си е траело? Това са 3 години изнасилване. Не е ли имала родители или други роднини на които да се оплаче? Този веднага да се скопи. Такива като този в затвора стават добри булки.

4

Анонимен

преди 6 години

Тея садии са по смешни и от политиците. Ако давахте присъдата заради вашето дете дали щеше да е 10 години и за добро поведение на 7ма излиза ??? Вие какви хора сте бе ? Нормални граждани ли сте ?

3

www

преди 6 години

С требва да е смърт - бавна и агонистична.

2

Анонимен

преди 6 години

Защо само 10 год. ?

1

Бай Оня

преди 6 години

Смешна присъда! Ако зависи от мен - смърт!