Кадър: YouTube
fallback

"Не се укривам, във Валенсия съм", заяви Венцислав Ангелов – Чикагото, в писмо до БНТ след информациите, свързана с издирването на бегълци от правосъдието.

Oще по темата

"Да, аз съм един от тези близо 600 човека с влязла в сила присъда - ефективно лишаване от свобода, които се издирват от МВР и международните институции. Не се укривам, а се намирам в град Валенсия, Испания и чрез вас искам да предизвикам институциите в България да си свършат работата, т.е. да ме установят точно къде се намирам, да бъда арестуван от местния отдел на Европол, за да се премине към процес по моето екстрадиране, за да излежа присъдата си в България", пише той.

Dnes.bg припомня, че Чикагото изчезна дни преди изборите през октомври 2015-а, след като стана ясно, че трябва да се приведе в сила окончателната му присъда от три години и шест месеца лишаване от свобода за трафик на наркотици.

Венцислав Ангелов е бивш полицай, който през годините има присъди за контрабанда и данъчни престъпления.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Учуден

преди 6 години

Дали МВР има правовощия изън границите на България? Въпроса е риторичен. Заглавието е пълна глупост, а въпросния "Чикагото" е пълен ***.

31

Стас

преди 6 години

Тоя си е повярвал че е нещо!?Ама не само,сина му е по голям ***,с оня отворко дето президент щял да става.

30

Анонимен

преди 6 години

Чел съм му постовете на този и мисля че е за прибиране не в затвора на 4-ти километър. Те затова май не го прибират за да не го хрантутим в затвора. По-добре да маа *** по Европа и да си мисли че е гоуем.

fallback