Снимка: Parliament.uk
fallback

Депутат на Тереза Мей, назначен за да подобри имиджа на консерваторите пред младото общество във Великобритания, предизвика гнева на обществото.

Бен Брадли, назначен за вицепредседател на младежкото движение миналата седмица, е написал в блога си през 2012 г. пост в подкрепа на спорния таван на помощите за социално слаби, подкрепян от тогавашните управляващи.

"Вазектомиите са безплатни", написал Брадли в блога си consbradders21, в пост, обясняващ защо орязването на социалните помощи е жизненоважно за опазването на британската култура.

"Извинявайте, но това колко деца да имаш е въпрос на избор - ако не може да си ги позволиш, спри да раждаш!", пише Брадли.

"Семейства, които никога не са работили и ден в живота си имат 4 или 5 деца, междувременно останалите от нас имат 1 или 2 и това означава, че не след дълго ще се давим в широкото море от ненаети загубеняци, за които си плащаме да задържим", продължава Брадли.

Попитан за поста си обаче Брадли го трие от блога и се извинява публично чрез централата на Торите.

Той твърди, че е станал по-мъдър след публикуването на поста и съжалява за коментарите.

"Извинявам се за тези постове. Времето ми в политиката ми позволи да израстна и сега осъзнавам, че този език не е подходящ", гласи извинението на Брадли, пише британския "Телеграф".

Кат Смит, министър в сянка за проблемите на младежта заяви: "Тези отвратителни коментари разкриват отношението на торите към безработните хора".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 6 години

Когато има предоставени уславия / храна,жилища и др. / и много свободно време,популацията се размножава.

70

Помислете, моля ви

преди 6 години

Меркел е пример за *** технологията, която трябва да усвоим и прилагаме. Тя е "надраснала" своя огроничаващ я пол на жена се епревърнала в мъж-според *** технолозите, мъжът е водач, Алфа и той ръководи нещата. Меркел е пример за античовешката същност на обществото което искат да напривим.Разберете, че човекът не се родил още и ако не си отваряте очите няма да се роди. Сега тези бежанци ви пречат, утре силните на деня, ще превърнат вас или децата ви в излишък, както вие виждате тези хора

69

Един

преди 6 години

В кофти свят живеем - да си прав и да се извиняваш.

fallback