Снимка: БулФото
fallback

Най-вероятно бизнес интереси стоят зад убийството на бизнсмена Петър Христов, каза директорът на националната полиция Христо Терзийски.

Той обаче не изключи възможността стрелбата да е свързана с личния живот на бизнесмена, предаде БТА.

Oще по темата

Христов имал разностранен бизнес - от строителство до хранително-вкусовата промишленост. Бил е с добра репутация в обществото.

Той беше прострелян тази сутрин малко след 10 часа на столичната улица "Ралевица", където е офисът на фирмата му.

Директорът на СДВР Ивайло Иванов обясни, че се проверяват всички места, от които може да е стреляно.

От думите му стана ясно, че при пристигането на полицейския екип бизнесменът вече е бил откаран в болница, където по-късно почина.

На мястото на стрелбата още текат процесуално-следствени действия.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

Истина

преди 6 години

В Нови Искър всичко било нагласено. Та да се отклони вниманието от Европредседателтсвото. Не може един човек с пистолет да застреля други 6 човека. Защо да не може? Те като са невъоръжени. Ама те не можели ли да избягат. Ми той сигурно ще ги чака. Няколко човека били, Росен са го самоубили полицатите. *** спрете тая помия. Така възпитавате и децата си. Бъдещи ***.

140

Гост

преди 6 години

Е сега няма ли да кажете, че това е пак нагласено във връзка с Европредседателството на България. Със случая в Нови Искър се начетох на толкова глупости. Дано сега глупаците, които пишат тези безумия да се светнат. *** да обясняваш, да поясняваш да се измориш до изнемога. И те продължават да бълват дивотии. Това е понеже са зинали за пари. Простаци изчезвайте, че не мога да ви понасям. Някой да ви възпитава, че вие сте ***.

139

Анонимен

преди 6 години

Интересно мие няма ли новини къде от цялата планета хора всеки ден едно и също зех да се питам фалшива новина лие кои кого бил убил лекувал не съм доктор ама честно казано деца трябва ли да гледаъ сем къдее мълчи едно и също е

fallback