Архив: Булфото
fallback

Софийският градски съд наложи мярка задържане под стража за двамата 18-годишни младежи, които взривиха банкомат в София на 28 декември.

Oще по темата

Устройството, поставено на булевард "Панчо Владигеров", беше взривено около 3:30 часа през нощта, но извършителите не успели да откраднат парите, тъй като се включила алармата.

Според съда имало опасност лицата да извършват отново престъпление. Двамата задържани заявиха, че съжаляват за стореното.

Единият от тях - Даниел Лулев, каза, че изключително много съжалява за постъпката си и е съдействал на полицията. Той помоли съдията да не му налага най-тежката мярка, защото сега е 12 клас и ще има изпити.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

18- годишни млади, свежи и хубави. каква радост ще настане когато ги приемат в затвора батковците и нерезите. Не ми се мисли.

12

ТЕМИДА

преди 6 години

А банкерите, които взривиха народа с високи лихви защо не са в ЗАТВОРА? Кой е по-голям престъпник - хлапетата или "уважаваните" ни банкери, до един с картончета от ДС. Заради едните неуспешно е взривен един банкомат, заради другите - цяла държава. Терористи!

11

Анонимен

преди 6 години

Посегнеш ли на банките, Законът и цялата "държава" се стоварва отгоре ти със страшна сила. Виж, ако убиеш някой и друг "поданик", не е голяма загуба.

fallback