13

Анонимен

преди 6 години

18- годишни млади, свежи и хубави. каква радост ще настане когато ги приемат в затвора батковците и нерезите. Не ми се мисли.

12

ТЕМИДА

преди 6 години

А банкерите, които взривиха народа с високи лихви защо не са в ЗАТВОРА? Кой е по-голям престъпник - хлапетата или "уважаваните" ни банкери, до един с картончета от ДС. Заради едните неуспешно е взривен един банкомат, заради другите - цяла държава. Терористи!

11

Анонимен

преди 6 години

Посегнеш ли на банките, Законът и цялата "държава" се стоварва отгоре ти със страшна сила. Виж, ако убиеш някой и друг "поданик", не е голяма загуба.

10

Старшината на ротата

преди 6 години

А тези младежи щяха да метат плаца до припадък когато бяхме нормална държава,не да да се чудят какво да правят.

9

гл прокурор Копърков

преди 6 години

Младежите, взривили банкомат в София, остават в ареста .. а извършителя на обира на века Цв Василев КТБ си пие кафето в Сърбия и не го закачаме

8

Анонимен

преди 6 години

Трябва всички медии, които излъчваха репортажи за взривени банкомати да бъдат глобени здраво, така са подтикнали младежите да оберат банкоматите и стават непреки съучастници. Искахте демокрация имате я, ще го търсите бай Тошо още 15-20 г. ви остават и ще се изтрепете сами.

7

Загорял Пандизчия

преди 6 години

Мойта булка ме напусна предсрочно и в момента си търся нова.

6

Анонимен

преди 6 години

Късмет, другия път !

5

м даа

преди 6 години

Всеки си мисли че като прочете в интернет как се прави нещо и ще стане специалист ... Ако ставаше с гледане , нали знаете какво щеше да работи кучето

4

Анонимен

преди 6 години

до3! Каква оборка какво метене? Ако беше минал някой човек от там по време на взрива и бяха отрепали някого! Най малко по 10 годтрябва да лежат бомбаждиите!

3

Анонимен

преди 6 години

Като си 12 клас и имаш изпити да си мислил за изпитите, а не за банкомати! *** ллайн-яно. Тези да метат улиците и да правят оборка на градини и паркове за назидание! Изпити имал....

2

Хххх

преди 6 години

Били*

1

Хххх

преди 6 години

Страшна логика... Човек с 3 присъди, една за изнасилване,една за грабеж и една за педофилие, го пуснали с фиктивна за последното,защото не е опасен, но видиш ли убива 6 човека. А 2 момчета дето щели да оберат банка,която краде безвъзвратно и безвъзмездно от нас беле опасни...?