Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR

Майката на Боби, една от жертвите в къщата на ужасите в Нови Искър, не вярва, че Росен Ангелов е убиецът.

Бившият затворник бе посочен вчера от полицията и прокуратурата като човекът, който със сигурност е разстрелял шестимата в новогодишната нощ. Вероятните мотиви за това са лични, тъй като Ангелов е бил преди време в интимни отношения с една от жертвите – 44-годишната Кети.

18-годишният Боби бе приятелят на Нанси, дъщерята на разстреляната фамилия, който във фаталната вечер решил да остане с нея в Нови Искър, защото родителите й не я пускали да празнува Нова година другаде.

Още по темата

Днес майка му се съмнява, че полицията изобщо са търсили посоченият за убиец Росен Ангелов.

"Не само, че съм убедена, но има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина ми и още 5-ма души", каза жената пред "24 часа".

Тя припомня информацията, че Ангелов е бил обявен за издирване, за да влезе в зтвора, че си е взел мобилен телефон на изплащане, че си е пуснал и интернет.

"Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя. Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването.

Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", разсъждава жената.

"Ето, вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си", тревожи се жената.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора.

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", категорична е майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase