Снимка: visualhunt.com

Разследването за причините на смъртта на двойката, открити мъртви в Кефалония, които са наели къща за гости, е взело мистериозен обрат, след като полицията е открила предмети, които биха могли да сочат сатанински ритуал, предаде "Български новини".

Още по темата
Двамата – българка и германец, бяха открити на 31 декември в стая в района на Влахата и властите първоначално смятаха, че смъртта им е резултат от скандал, довел до убийство и самоубийство.

Полицията намери ножове и други остри предмети на местопрестъплението, където телата лежали в кръв. След най-новите доказателства, включващи свещи и сатанински пентаграм, полицията смята, че двойката може да е била замесена в сатанински ритуал, който завършва с това, че двамата отнемат живота си.

Причината за смъртта е множество наранявания от остър предмет в горната част на тялото и крайниците. Според местните медии, съдебният лекар е отхвърлил вероятността за престъпление със замесено трето лице. Предполага се, че двамата са били под влияние на алкохол, но това тепърва предстои да се доказва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase